UEFA: Ξεκινάει έρευνα για παραβιάσεις του FFP

UEFA: Ξεκινάει έρευνα για παραβιάσεις του FFP

Η UEFA ξεκινάει άμεσα έρευνα για παραβίαση του Financial Fair Play από πολλές ομάδες.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έχει σοβαρές υπόνοιες ότι πολλοί ήταν οι σύλλογοι την καλοκαιρινή μεταγραφική που παραβίασαν τους όρους του οικονομικού προγράμματος σεζόν όπως τόνισε σχετικά ο Ιταλός αξιωματούχος Αντρέα Τραβέρσο.

Ο διευθυντής UEFA Financial Sustainability & Research (της επιτροπής χρηματοοικονομικής βιωσιμότητας και έρευνας), τόνισε ότι μεγάλος αριθμών συλλόγων έχει προβεί σε παράβαση του οικονομικού Fair Play. «Αυτό το έτος, ήδη ένας σημαντικός αριθμός συλλόγων έχει παραβιάσει το μέγιστο έλλειμμα 100 εκατομμυρίων στην μεταγραφική αγορά. Υπάρχουν σύλλογοι που έχουν αρνητικό ισοζύγιο στις μεταγραφές, θα ελέγξουμε τις καταστάσεις για το Financial Fair Play και στη συνέχεια θα δούμε εάν θα υπάρξει διαδικασία», σχολίασε σχετικά ο Τραβέρσο. Μάλιστα, επιβεβαίωσε την άμεση έναρξη σχετικών ερευνών για την διαλεύκανση της κατάστασης.

Να σημειωθεί ότι μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ έχουν πιαστεί στην τσιμπίδα της UEFA κι έχουν τιμωρηθεί με μεγάλα χρηματικά πρόστιμα ή ακόμα και με απαγόρευση μεταγραφών για ένα ή δύο χρόνια. Ανάμεσα τους, η Ρεάλ Μαδρίτης, η Τσέλσι, η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι και άλλες…

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter