UEFA: Ξεκινάει η τηλεδιάσκεψη για ευρωπαϊκά πρωταθλήματα – Η Ρωσία φλερτάρει με το Euro 2020

UEFA: Ξεκινάει η τηλεδιάσκεψη για ευρωπαϊκά πρωταθλήματα – Η Ρωσία φλερτάρει με το Euro 2020

Ξεκινάει σε λίγη ώρα σήμερα (17/3, 14.00) η ευρεία τηλε-διάσκεψη της UEFA

Η τηλε_διάσκεψη για πραγματοποιηθεί με όλες τις Ομοσπονδίες – μέλη της όπου αναμένεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις μετά την πανδημία του κορονοϊού, σχετικά με τη φετινή σεζόν των εθνικών πρωταθλημάτων, τι μέλλει γενέσθαι με τη συνέχεια του Champions και του Europa League, καθώς και με το μέλλον της διοργάνωσης του Euro 2020 που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί για πρώτη φορά σε 12 διαφορετικές χώρες…

Ειδικά για το Euro, ενδιαφέρον να το διοργανώσει εξ ολοκλήρου είχε εκφράσει αρχικά η Τουρκία, επειδή τότε δεν είχε εμφανίσει κρούσματα κορονοϊού. Τώρα στον χορό μπήκε η Ρωσία που δήλωσε διαθέσιμη να διοργανώσει αυτή το Euro 2020! Με επιχείρημα ότι έχουν καταγραφεί ελάχιστα κρούσματα του νέου ιού αλλά και για το γεγονός ότι είναι πανέτοιμη από πλευράς εγκαταστάσεων αφού του 2018 είχε διοργανώσει το Μουντιάλ.

«Είμαστε κοντά, αλλά πρώτα πρέπει να συζητήσουμε το φορμάτ του τουρνουά και πόσα παιχνίδια θα μπορούσαν να γίνουν. Υπάρχει μια προθυμία από την πλευρά της Ρωσίας να βοηθήσει στην δύσκολη κατάσταση που ενδεχομένως να βρεθούν οι διοργανωτές», ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής της εκτελεστικής επιτροπής της UEFA, Αλεξέι Σορόκιν, ενώ και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Ντμίτρι Τσερνισένκο είχε κάνει πρόσφατα ανάλογες δηλώσεις με αυτές του Σορόκιν.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter