Β. Κόκκαλης: Απειλούν αγρότες της Θεσσαλίας αντί να δώσουν παράταση στις πληρωμές ΕΛΓΑ

Β. Κόκκαλης: Απειλούν αγρότες της Θεσσαλίας αντί να δώσουν παράταση στις πληρωμές ΕΛΓΑ
EUROKINISSI

Να δωθεί παράταση στους αγρότες από την πλημμυροπαθή Θεσσαλία σε ό,τι αφορά την καταβολή των ασφαλίστρων προς τον ΕΛΓΑ και να σταματήσει η αποστολή απειλητικών γραπτών μηνυμάτων προς αυτούς, ζητά με δήλωσή του ο τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Βασίλης Κόκκαλης.

Στη δήλωσή του, ο κ. Κόκκαλης αναφέρει: «Μετά το… τσάι και συμπάθεια που κέρασε η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη στους πλημμυροπαθείς αγρότες της Θεσσαλίας, έρχονται τα απειλητικά γραπτά μηνύματα στα κινητά τους τα οποία αναφέρουν: ‘ENHMEPΩΣAME ΓIA THN OΦEIΛH ΣAΣ ΣTON EΛΓA. META THN 1 AΠPIΛIOY 2024, OYΔEMIA ΠAPATAΣH ΘA ΔOΘEI. ΣE ΠEPIΠTΩΣH ZHMIAΣ, ΔEN ΘA ΛABETE AΠOZHMIΩΣH AN ΔEN EΞOΦΛHΣETE'”.

Συνεχίζοντας υποστηρίζει: “Έτσι ακριβώς αντιλαμβάνεται ο πρωθυπουργός και οι συν αυτώ την επιβεβλημένη ανάγκη να στηριχθούν οι συμπολίτες μας που έχασαν δουλειές και περιουσίες από τις πλημμύρες. Δεν έχουν καν την τσίπα να περιμένουν την είσπραξη των ενισχύσεων ώστε να μπορούν οι οφειλέτες να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους”.

Κλείνοντας, καλεί “εδώ και τώρα τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Λευτέρη Αυγενάκη, να σταματήσει τον εκφοβισμό ανθρώπων που τους τελευταίους μήνες βιώνουν έναν άνευ προηγουμένου Γολγοθά και να ανακοινώσει παράταση για τις προθεσμίες καταβολής των ασφαλίστρων».

Διαβάστε επίσης:

«Τοξικό και επικίνδυνο μίγμα»: Προειδοποίηση από πνευμονολόγους λόγω αφρικανικής σκόνης – Τι να προσέξουμε

Έγκλημα Τέμπη: Ωμά ψέματα Φλωρίδη για τις συνομιλίες που δήθεν δεν μπορούσε να ακούσει ο ανακριτής

Ζωγράφου: Στατικά προβλήματα σε δύο δημοτικά – Στο δρόμο 430 παιδιά

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter