Β. Μαρινάκης: «Παίκτης με εμπειρία από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού ο Μανωλάς»

Β. Μαρινάκης: «Παίκτης με εμπειρία από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού ο Μανωλάς»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας του Ολυμπιακού με τον Κώστα μανωλά, ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρολεύκων», Β. Μαρινάκης δήλωσε μεταξύ άλλων για την απόκτηση του 30χρονου διεθνή αμυντικού:

«Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ψυχή, δύναμη, ταχύτητα και εμπειρία. Εχει ένα ακόμα χαρακτηριστικό που χρειάζεται ένας παίκτης για να παίζει στον Ολυμπιακό, να ηγείται και να κερδίζει παιχνίδια.

Καταρχήν η ηλικία του 30 χρονών είναι η καλύτερη για ένα στόπερ που έχει την εμπειρία για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε μεγάλους αγώνες. Ο Κώστας δεν έφυγε ποτέ από τον Ολυμπιακό ήταν πάντα κοντά στον Ολυμπιακό. Είναι ένας παίκτης με μεγάλη ψυχή, από μικρός ακόμα, φανταστείτε τώρα. Μεγάλη δύναμη, μεγάλη ταχύτητα, μεγάλη εμπειρία πλέον από μεγάλες ομάδες του εξωτερικού. Είμαστε χαρούμενοι που είναι πλέον μαζί μας».

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ κατέληξε πως «πιστεύουμε ότι αξίζει τον κόπο αυτή η υπέρβαση και όπως είπα θα το δούμε στην πορεία και είμαστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι. Εγώ τον επέλεξα ναι, αλλά από κει και πέρα είχε πολύ καλούς προπονητές πολύ καλό τεχνικό τιμ και όλοι μέσα στην ομάδα πίστεψαν στον Κώστα και ο Κώστας μπορούσε να ανταπεξέλθει και στην πίεση και στα δύσκολα παιχνίδια…».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter