Βαγγέλης Βλάχος για «μονταζιέρα»: Το “Βασίλη, φεύγω;” “Φεύγεις” ήταν η κανονικότητα… υποψιάζομαι ότι έτσι είναι και σήμερα»

Βαγγέλης Βλάχος για «μονταζιέρα»: Το “Βασίλη, φεύγω;” “Φεύγεις” ήταν η κανονικότητα… υποψιάζομαι ότι έτσι είναι και σήμερα»

Οι καταιγιστικές αποκαλύψεις περί της “μονταζιέρας” στην υπόθεση των συνομιλιών του σταθμάρχη του ΟΣΕ και πώς αυτές “μαγειρεύτηκαν” από άγνωστο χέρι και αυτί ώστε να φανεί ότι το έγκλημα στα Τέμπη είναι ευθύνη αποκλειστική του σταθμάρχη, προκαλούν την οργή και των συγγενών των θυμάτων της σύγκρουσης των δύο τρένων.

Όπως σχολιάζει σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Βαγγέλης Βλάχος, που έχασε τον αδελφό του Βάιο στο σιδηροδρομικό δυστύχημα, «ένα ενδιαφέρον σημείο της “μονταζιέρας” είναι ότι αν στην πραγματικότητα τηρούνταν κατά γράμμα ο Γενικός Κανονισμός Κυκλοφορίας (που προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν τηρήθηκε μόνο εκείνη τη στιγμή) οι συνομιλίες θα ήταν τόσο πλήρεις και τυπικές που θα ήταν δύσκολο να γίνει και μοντάζ αλλά και λάθος».

Και καταλήγει επισημαίνοντας:

«Αλλά είναι τόσο μπάχαλο ο ΟΣΕ και τα τρένα, που το [“Βασίλη, φεύγω;” “Φεύγεις”] ήταν η κανονικότητα. Και υποψιάζομαι ότι έτσι είναι και σήμερα.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter