Βάλε και 2 Canadair, κυρ Στέφανε

Βάλε και 2 Canadair, κυρ Στέφανε
EUROKINISSI

Διαβάζουμε πως ο σούπερμαν της Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας ετοιμάζεται για την νέα αντιπυρική περίοδο. Ήταν και ιδιαίτερα πετυχημένη το 2023 με μόνο… 1.726.260 καμένα στρέμματα. Πρόσφατα παρουσίασε τον νέο τρόπο αντιμετώπισης πυρκαγιών στο Πυροσβεστικό Σώμα. Μετά από 5 καλοκαιρία που έχει καεί η χώρα από άκρη σε άκρη θα αυξήσουμε τα οχήματα στις περιπολίες από ένα σε δυο και τα πληρώματα από δυο άτομα σε τρία. Πάει και το «ΟΛΥΜΠΟΣ», μας βγήκε ελαττωματικό. Θυμήθηκε ο άριστος Υπουργός και τη Δασική Υπηρεσία, η οποία, όπως είπε «θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο». Εδώ και χρόνια τα λένε οι επιστήμονες και οι πυροσβέστες.

Η λέξη «προσλήψεις» πουθενά από τα χείλη του Υπουργού. Ούτε για αστείο. Φέρνει ο Μητσοτάκης Canadair και λεφτά από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων… χαμός. Καλοδεχούμενα εννοείται. Μόνο αν ψήνουν καφέ δεν μας ενημέρωσαν τα ΜΜΕ της Λίστας Πέτσα.

Με τα περίπου 3.600 κενά στην πυροσβεστική τι γίνεται; Όλα καλά; Μέχρι να δούμε τα νέα αεροσκάφη μπαλώματα επί μπαλωμάτων και διακηρύξεις επί διακηρύξεων… η κλασσική συνταγή του 41% που έχει κάψει την Ελλάδα.

Β.Β.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter