Βαλμπουενά: Για τη νίκη και για το ρεκόρ των 700 αγώνων

Βαλμπουενά: Για τη νίκη και για το ρεκόρ των 700 αγώνων

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε εκ μέρους των παικτών του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (6/10, 22.00) αγώνα με την Καραμπάγκ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa league και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε τόσο στην αναγκαιότητα νίκης των «ερυθρολεύκων» όσο και για το γεγονός που αν αγωνιστεί αύριο θα συμπληρώσει 700 παιχνίδια στη καριέρα του.

Για τον μαγικό αριθμό «700», είπε: «Το ποδόσφαιρο είναι το πιο σημαντικό πράγμα στην καριέρα μου. Ξεκινάω ένα νέο κύκλο με τον Μίτσελ, όποτε συμπληρώσω τα 700 παιχνίδια – είτε αύριο είτε όποτε παίξω – θέλω να κερδίσουμε αύριο. Είμαστε ανυπόμονοι, θέλουμε το παιχνίδι, είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Είμαι περήφανος για τους αριθμούς, το πιο σπουδαίο είναι να νικήσουμε».

Για τις αλλαγές με τον ερχομό του Μίτσελ: «Δεν ξεκινήσαμε καλά τη χρονιά, αλλάξαμε δύο προπονητές και έχουμε κακά αποτελέσματα σε Ευρώπη και Ελλάδα. Έγινε μια νέα αρχή με έναν πολύ έμπειρο προπονητή που ξέρει καλά τι σημαίνει ο σύλλογος. Έχει ιδέες που θέλει να μεταδώσει σε εμάς, αλλά εξαρτάται από εμάς. Πρέπει οι παίκτες να δείξουμε ότι μπορούμε καλύτερα, να παίξουμε για την ιστορία αυτού του συλλόγου. να αλλάξουμε την εικόνα και στην Ευρώπη όπως κάναμε και στο πρώτο ματς του Μίτσελ στο πρωτάθλημα».

Για την αλλαγή ψυχολογίας: «Ήταν δεδομένο ότι έπρεπε να αλλάξουμε μετά την ήττα από τον Άρη. Κάναμε καλό ματς με τον Ατρόμητο, αλλά έχουμε μεγάλο περιθώριο βελτίωσης. Πρέπει να αποδείξουμε ότι μπορούμε και στην Ευρώπη, με μια νέα αρχή. Να συνεχίσουμε αυτή την καλή αρχή με το νέο προπονητή. Δυστυχώς δεν θα είναι ανοιχτή η Θύρα 7, αλλά το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πρέπει να κάνουμε το παν για να μείνουμε ζωντανοί στην Ευρώπη και να αλλάξουμε την κατάσταση».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter