Βάρη: Νέα μαφιόζικη εκτέλεση – Πυροβόλησαν άνδρα εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου

Βάρη: Νέα μαφιόζικη εκτέλεση –  Πυροβόλησαν άνδρα εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου

Δεν πέρασε ούτε ένα 24ωρο από τη μαφιόζικη εκτέλεση στα Σεπόλια και μία νέα άγρια δολοφονία προστίθεται στον κατάλογο των εκτελέσεων που έχουν σημειωθεί τον τελευταίο καιρό με τον «πόλεμο» της νύχτας να συνεχίζεται.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 9 το πρωί άγνωστοι πυροβόλησαν εν ψυχρώ άνδρα στη Βάρη και συγκεκριμένα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου 22, ύστερα από καρτέρι που στήθηκε. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον άνδρα πλησίασε ένα μαύρο SUV μάρκας Lexus και ο ένας από τους επιβαίνοντες τον εκτέλεσε πυροβολώντας τον στο κεφάλι.

Διαβάστε επίσης: Τσίπρας για δολοφονία στα Σεπόλια: Το νόμος και τάξη που έταξε ο κ. Μητσοτάκης αποδεικνύεται ανομία και τάξη της μαφίας

Πρόκειται για τον 39χρονο πυγμάχο από την Πάτρα, Τ.Μ ο οποίος είχε συμμετάσχει και στο γνωστό τηλεοπτικό παιχνίδι, Survival Secret του οποίου, μάλιστα είχε αναδειχθεί και νικητής.

Πηγή φωτογραφίας: facebook

 

Η ΕΛ.ΑΣ αποδίδει τη δολοφονία σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών αφού το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν την ΕΛΑΣ για υποθέσεις της νύχτας ενώ έχει εκτίσει και ποινή φυλάκισης.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των εκτελεστών του πυγμάχου.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter