Βασιλική Θάνου: Υιοθετούν πρόθυμα κατασκευασμένα στοιχεία με τρόπο ύποπτο ως επικοινωνιακό πυροτέχνημα

Βασιλική Θάνου: Υιοθετούν πρόθυμα κατασκευασμένα στοιχεία με τρόπο ύποπτο ως επικοινωνιακό πυροτέχνημα

Ότι δεν έχει καμία ανάμειξη ή γνώση σχετικά με τη συνομιλία του επιχειρηματία Ανδρέα Βγενόπουλου με τη Δ.Μ, επαναλαμβάνει με δήλωσή της η πρώην πρόεδρος του Αρείου Πάγου και πρώην υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου.

Η νέα δήλωση της κ. Θάνου έρχεται με αφορμή την ανάσυρση από το αρχείο, της δικογραφίας που είχε σχηματιστεί σε βάρος της μετά από μηνυτήρια αναφορά του Ανδρέα Βγενόπουλου το 2016, κι ενώ νωρίτερα υπήρξαν «συμπτωματικές» χρονικά διαρροές περί ανάσυρσης της μήνυσης Βγενόπουλου από τη νέα Οικονομική Εισαγγελία.

Η Βασιλική Θάνου, σημειώνει επίσης με νόημα ότι η ίδια παρουσιάζεται ως ελεγχόμενη «από κάποιους που υιοθετούν πρόθυμα κατασκευασμένα στοιχεία», ενώ ταυτόχρονα οι διεφθαρμένοι «παρουσιάζονται ως θύματα εκβιασμού».

Αναλυτικά η δήλωση: 

Επαναλαμβάνω ότι ουδεμία ανάμειξη ή γνώση είχα για όσα ακούγονται στη συνομιλία μεταξύ του Βγενόπουλου και της Δ.Μ. ως δήθεν αγγελιοφόρου μου.

Αυτό άλλωστε θα αποδειχθεί και πάλι, αφού ο οικονομικός εισαγγελέας αποφάσισε την ανάσυρση της υπόθεσης, βασιζόμενος αποκλειστικά σε μια προφανώς προσχεδιασμένη από τον Βγενόπουλο συνομιλία, που ο ίδιος την κατέγραφε, χωρίς όμως ο ίδιος να την επικαλεστεί κατά την έρευνα της μήνυσής του, διότι εγνώριζε ότι δεν αποδεικνύει κάτι, δεδομένου ότι ακούγονται ακριβώς τα ίδια περιστατικά τα οποία καταγγέλει και στη μήνυσή του.

Κατ’ αποτέλεσμα, η πρόεδρος του Αρείου Πάγου που αγωνίσθηκε κατά της διαφθοράς, παρουσιάζεται ως ελεγχόμενη από κάποιους που υιοθετούν πρόθυμα κατασκευασμένα στοιχεία, που εμφανίζονται, μάλιστα, με τρόπο ύποπτο και μετά από 6 χρόνια, ως επικοινωνιακό πυροτέχνημα και οι διεφθαρμένοι παρουσιάζονται ως θύματα εκβιασμού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter