Βασιλικότερος του βασιλέως ο Πορτοσάλτε: «Παπάτζα το πρόγραμμα της αντιπολίτευσης»

Βασιλικότερος του βασιλέως ο Πορτοσάλτε: «Παπάτζα το πρόγραμμα της αντιπολίτευσης»

Ο Άρης Πορτοσάλτε για ακόμη μια φορά έγινε βασιλικότερος του βασιλέως δηλώνοντας από το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στα αντιπολιτευτικά προγράμματα πως «η αντιπολίτευση μπορεί να λέει όποια παπάτζα θέλει».

Όλα ξεκίνησαν από την ερώτηση: «εδώ στην αξιωματική αντιπολίτευση έχουν περίεργες ιδέες του τύπου ότι κρίνεται μόνο το κυβερνητικό πρόγραμμα ενώ είναι κάτι σαν πολιτική δίωξη. Βάλτε το και λίγο σε εισαγωγικά. Κάτι σαν πολιτική δίωξη το να ελέγξουμε τα προγράμματα της αντιπολίτευσης. Η αντιπολίτευση δηλαδή μπορεί να λέει όποια παπάτζα θέλει».

«Ακριβώς αυτό τώρα κρίνεται ως πολιτική στάση διότι αυτό σημαίνει πως δεν έχουν ιδέα τι προτείνουν» απάντησε αμέσως ο συνεντευξιαζόμενος και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Χάρης Θεοχάρης στην «αιχμηρή» ερώτηση (;) του Α. Πορτοσάλτε.

Ο ίδιος, πάντως, δέκα δευτερόλεπτα αφότου τελείωσε το πρώτο μέρος του παραληρήματος του συνέχισε λέγοντας: «Μήπως ξέρουν τι προτείνουν ότι αυτά είναι ανέφικτα και σου λένε ας την πούμε τώρα την παπάτζα και ότι βγει;»

Ο Χ. Θεοχάρης απαντώντας στο ερώτημα για… Πούλιτζερ δήλωσε «είναι σίγουροι ότι δεν θα υλοποιηθούν».

Κάτι θα ήξεραν και οι Ρεπόρτερ Χωρίς Σύνορα που κατέταξαν την Ελλάδα στην 107η θέση στην ελευθερία του Τύπου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter