Βασίλης Μαργαρίτης: «Ασύλληπτη η επίσημη απάντηση του ΕΚΠΑ για Πατούλη»

Βασίλης Μαργαρίτης: «Ασύλληπτη η επίσημη απάντηση του ΕΚΠΑ για Πατούλη»

Ο Βασίλης Μαργαρίτης είναι λέκτορας επίσης είναι αντιπρόεδρος Ερευνητικού Προγράμματος Σπουδών & Ακαδημαϊκής Πολιτικής στο Πανεπιστήμιο Walden των ΗΠΑ.

Προχώρησε σε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαρισμό στο twitter όπου τοποθετήθηκε αναφορικά με το ζήτημα του διδακτορικού του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη.

Ο κος Μαργαρίτης κοινοποιώντας το επίσημο έγγραφο της απόφασης του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών έγραψε: «Ασύλληπτη η επίσημη απάντηση από το ΕΚΠΑ που ελπίζουμε να διορθωθεί σύντομα διότι τα πτυχία μας που με κόπο αποκτήσαμε κ μας ανέδειξαν στο εξωτερικό κινδυνεύουν να τεθούν υπό αμφισβήτηση. Δυο σοβαρά σημεία. Δεν υπάρχει καμία εξήγηση πως από την έκθεση προόδου του 1994 βρεθήκαμε στη νέα επιτροπή το 2018 κ έκθεση προόδου το 2019,ενώ οι διατάξεις ορίζουν τη διαγραφή του φοιτητή κ απαιτούνται αιτήσεις κ αποφάσεις οργάνων για τη μη διαγραφή. Κ το σημαντικότερο, η επίσημη υποβάθμιση κ μη αξιολόγηση αυθεντικότητας γενικού μέρους διατριβής αποτελεί παγκόσμια ακαδημαϊκή πρωτοτυπία κ απαξίωση κάθε έννοιας ακαδημαϊκής έρευνας κ συγγράμματος. Το ΕΚΠΑ κ η Ιατρική σχολή δεν αξίζουν αυτό το έγγραφο που θα τους σημαδεύει για πάντα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter