Βατόπουλος (μέλος επιτροπής): Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις το Σαββατοκύριακο

Βατόπουλος (μέλος επιτροπής): Δεν έχω καταλάβει ακριβώς πώς θα γίνονται οι μετακινήσεις το Σαββατοκύριακο

Ούτε ο καθηγητής και μέλος της Επιτροπής, Αλκιβιάδης Βατόπουλος δεν έχει καταλάβει ακριβώς πως θα γίνονται οι μετακινήσεις από το Σαββατοκύριακο μετά τις νέες αποφάσεις που έλαβε την Τετάρτη η Επιτροπή.

Μιλώντας το πρωί στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και ερωτηθείς για το τι θα επιτρέπεται και τι όχι στις μετακινήσεις από το προσεχές Σαββατοκύριακο δήλωσε πως… από ότι έχει καταλάβει δεν θα επιτρέπονται οι μετακινήσεις σε άλλες περιφερειακές ενότητες εντός Αττικής αλλά μόνο εντός των δήμων της ίδιας περιφερειακής ενότητας.

«Δηλαδή αν κάποιος θέλει να φύγει από το Περιστέρι για να πάει στο εξοχικό του στην Αρτέμιδα, στη Λούτσα, μπορεί;» ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης για να πάρει την απάντηση  «απ΄ότι έχω καταλάβει, είναι άλλη περιφερειακή ενότητα».

«Από την δυτική Αττική δηλαδή δεν μπορεί να μετακινηθεί στην Ανατολική;» ξαναρωτήθηκε ο κ. Βατόπουλος επαναλαμβάνοντας ο καθηγητής πως «έτσι έχω καταλάβει…» ζητώντας παράλληλα περισσότερες διευκρινήσεις από τον αρμόδιο υπουργό.

Εν ολίγης ούτε το ίδιο το μέλος της επιτροπής που συμμετείχε στη συνεδρίαση της Τετάρτης δεν μπορούσε να δώσει μια  σαφής απάντηση για το πώς οι πολίτες θα μετακινούνται από το προσεχές Σαββατοκύριακο.

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter