Βαξεβάνης: Αναποτελεσματικό το Ντογιάκος pass – Δεν είναι τυφλή η δικαιοσύνη, κοιτάει προς την κυβέρνηση (Audio)

«Το Ντογιάκος pass δεν έχει αποτελεσματικότητα, θα βρεθεί η άκρη σε αυτή την υπόθεση», σημείωσε ο Κώστας Βαξεβάνης μιλώντας στο «Κόκκινο 105,5» και τους Γιώργο Τραπεζιώτη, Γιώργο Μελιγγώνη, με αφορμή τη στάση που τηρεί ο Ισίδωρος Ντογιάκος όσον αφορά τις συνταρακτικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Παράλληλα, εκτίμησε ότι γράφεται ο επίλογος της «δυναστείας Μητσοτάκη», αλλά και το ότι ο Ισίδωρος Ντογιάκος «πρέπει να παραιτηθεί». «Η δικαιοσύνη δεν είναι τυφλή, κοιτάει προς την πλευρά της κυβέρνησης», επεσήμανε με νόημα ο εκδότης του Documento.

«Η δημοκρατία του κυρίου Ντογιάκου είναι ένα αυστηρό νομικό πλαίσιο όπου οι δημοσιογράφοι πρέπει να πηγαίνουν φυλακή, συνέχισε τονίζοντας πως «όταν τον πιάνουν με την γίδα της εξυπηρέτησης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πλάτη, τότε έχουμε εργαλειοποίηση της δικαιοσύνης», υπογράμμισε, αναφέροντας για τον Ισίδωρο Ντογιάκο πώς: «όταν η δραστηριότητα του έγινε γνωστή παντού, εκνευρίστηκε και θυμήθηκε τον κακό εαυτό του: είπε ότι οι εκδότες δεν μπορούν να φέρουν τον τιμητικό τίτλο του εκδότη και τους απείλησε σαν κοινός μαφιόζος με φορολογικούς ελέγχους».