Βαξεβάνης για ψευτοψυχολόγο: Δεν έχουμε ακόμα αποκάλυψη δολοφόνου, αλλά ενός κοινωνικού εγκλήματος

Βαξεβάνης για ψευτοψυχολόγο: Δεν έχουμε ακόμα αποκάλυψη δολοφόνου, αλλά ενός κοινωνικού εγκλήματος

«Στην υπόθεση δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, δεν έχουμε ακόμη αποκάλυψη του δολοφόνου, αλλά έχει αποκαλυφθεί ένα κοινωνικό έγκλημα», τονίζει με ανάρτησή του στο facebook, o Κώστας Βαξεβάνης.

Η κυρία που εμφανίστηκε στα πρωϊνάδικα ως ψυχολόγος της δολοφονημένης κοπέλας, δίνοντας μάλιστα λεπτομέρειες για τη ζωή της, δεν είναι ψυχολόγος. Είναι μια μαία, η οποία δήλωνε ψυχολόγος και υπνωτίστρια. Το πρόβλημα δεν είναι μόνο η εξαπάτηση του κόσμου, του πονεμένου κόσμου.

Και εξηγεί ο Κώστας Βαξεβάνης: «Η συγκεκριμένη ψευτοψυχολόγος βραβεύτηκε το 2020 ως “πρωτοπόρος γιατρός” σε βραβεία που διοργάνωσε διαφημιστική εταιρεία, τα παρουσίασε γνωστή δημοσιογράφος και τα τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Άδωνης Γεωργιάδης (πάλι καλά που δεν βράβευσαν και τον ίδιο για τα νανογιλέκα)»

Πώς λειτουργεί το σύστημα

Όπως επισημαίνει «η ιστορία αυτής της απάτης, αποδεικνύει πώς λειτουργεί το σύστημα. Παράγει και ανακυκλώνει σκουπίδια, μέσα από δημόσιες σχέσεις και λομπισμό. Τους αποδίδει σπουδαιότητα και αριστεία και έτσι μετατρέπει τη χωματερή των απατεώνων σε πεδίο τιμής».

Ο Κ. Βαξεβάνης θύμισε ότι και «πριν δύο χρόνια, με αντίστοιχο τρόπο, το σύστημα και οι Υπουργοί του, βράβευε ως επιστήμονα της NASA μια ευφάνταστη και φιλόδοξη νεαρή απατεώνισσά που είχε επισκεφθεί απλώς τις εγκαταστάσεις της».

Για να καταλήξει: «Ναι, έτσι παράγεται η “αριστεία” τους συνήθως. Ως επιτήδευση στην απάτη. Με βραβεία που κατασκευάζονται από αυτούς γι αυτούς. Με ψαρωτικούς αγγλικούς όρους που συνοδεύουν το παπατζιλίκι και το θράσος τους.»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter