Βαξεβάνης για σκάνδαλο Novartis: «Ξημερώματα, σαν τους κλέφτες, η Αλεβιζοπούλου έκλεισε την ανάκριση, γι’ αυτή τη Δικαιοσύνη μιλάμε»

Βαξεβάνης για σκάνδαλο Novartis: «Ξημερώματα, σαν τους κλέφτες, η Αλεβιζοπούλου έκλεισε την ανάκριση, γι’ αυτή τη Δικαιοσύνη μιλάμε»

Την άρον άρον απόφαση της ανακρίτριας του ειδικού δικαστηρίου, Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου να κλείσει τα ξημερώματα την ανάκριση για το σκάνδαλο Novartis στέλνοντας τυπικές κλήσεις σε όσους έχει καταστήσει κατηγορουμένους  προκειμένου να μην ικανοποιήσει κανένα εύλογο νομικό αίτημα του Κώστα Βαξεβάνη, σχολιάζει ο εκδότης του Documento.

«Ξημερώματα, σαν τους κλέφτες, η Ανακρίτρια Αλεβιζοπούλου ανακοίνωσε το τέλος της Ανάκρισης. Όπως ακριβώς είχαμε προβλέψει, έκλεισε την Ανάκριση για να μην αναγκαστεί να κάνει κατ’ αντιπαράσταση εξέτασή μου με τον Μανιαδακη, τον οποίο χάιδεψε όταν τον κάλεσε να καταθέσει μόνος του. Σε όλη τη διάρκεια της Ανάκρισης η Αλεβιζοπούλου δεν απαντούσε στα αιτήματά μου για να κάνει ανακριτικές πράξεις που προβλέπει ο νόμος. Έλεγε ότι επιφυλάσσεται. Σκοπός της ήταν να κλείσει αιφνιδιαστικά την Ανάκριση για να μην μπορώ να προσφύγω στο Συμβούλιο αν απαντούσε αρνητικά. Bασικό μέλημα ήταν να προστατευτεί ο Μανιαδάκης, ο οποίος μετά από όσα έχω καταθέσει πρέπει να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη. Και φυσικά να προστατευτεί η ίδια για το στημένο κατηγορητήριο. Γι αυτή τη Δικαιοσύνη μιλάμε. Των αδιευκρίνιστων του Γεωργιάδη και της Αλεβιζοπούλου», σχολιάζει σε ανάρτησή του στο twitter ο Κώστας Βαξεβάνης.

 

Ήδη από χθες Τετάρτη ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης προβλέποντας τις προθέσεις της κυρίας Αλεβιζοπούλου ζήτησε την παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Βασίλη Πλιώτα αλλά και της εισαγγελέως του Ειδικού Δικαστηρίου, Ελένης Μετσοβίτου – Φλουρή προκειμένου να βάλουν φραγμό στην μεθόδευση της ανακρίτριας του Ειδικού Δικαστηρίου να κλείσει άρον άρον την ανάκριση για τη δήθεν σκευωρία της Novartis παραλείποντας κομβικές ανακριτικές πράξεις.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter