Βαξεβάνης: Καλά θα κάνει ο Άδωνης να διευκρινίσει τα αδιευκρίνιστα γιατί θα έχουμε εξελίξεις (Audio)

Βαξεβάνης: Καλά θα κάνει ο Άδωνης να διευκρινίσει τα αδιευκρίνιστα γιατί θα έχουμε εξελίξεις (Audio)

Παρέμβαση στο «Κόκκινο 105,5» έκανε το πρωί της Δευτέρας ο εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, με αφορμή τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για τον Νίκο Παπαθανάση.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento αναφέρθηκε και στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη. «Θέλει να καταστρέψει τον άπειρο πολιτικά Νίκο Παπαθανάση σπρώχνοντας τον στα δικαστήρια με αγωγές επειδή του πήρε τις αρμοδιότητες», ανέφερε στην εκπομπή των Γιώργου Τραπεζιώτη και Γιώργου Μελιγγώνη.

Παράλληλα, ο Κώστας Βαξεβάνης προανήγγειλε νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση Παπαθανάση. «Όπως θα δείτε στα στοιχεία που θα εμφανιστούν τις επόμενες μέρες, έχουμε αλχημείες από την τράπεζα, λένε ότι έδωσε ο υπουργός το 75% του λογιστικού υπόλοιπου του δανείου και όχι όλου του δανείου, όπως γίνεται με τους υπόλοιπους δανειολήπτες».

«Εμείς μιλάμε για το κούρεμα υποχρεώσεων που είχε ο υπουργός έναντι του δανείου», σημείωσε ο εκδότης του Documento, τονίζοντας με νόημα ότι «καλά θα κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης να διευκρινίσει τα αδιευκρίνιστα γιατί θα έχουμε εξελίξεις».

«Η υπόθεση Παπαθανάση μπορεί να αφορά και τον ίδιο τον Άδωνι Γεωργιάδη, αλλά και συνολικά το κυβερνών κόμμα», υπογράμμισε ο Κώστας Βαξεβάνης. «Πού βρίσκονται τα 400 εκατομμύρια δάνεια της Νέας Δημοκρατίας; Το υπουργικό συμβούλιο έχει 12 εκατομμύρια σε δάνεια, που βρίσκονται αυτά; Αν δείτε το δάνειο του κυρίου Γεωργιάδη, είναι συνεχώς το ίδιο. Πρέπει να βγει και να εξηγήσει πως συμβαίνει αυτό». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter