Βαξεβάνης «Στο Κόκκινο»: Οι παρανομίες του πρωθυπουργού επισύρουν ποινές φυλάκισης

Βαξεβάνης «Στο Κόκκινο»:  Οι παρανομίες του πρωθυπουργού επισύρουν ποινές φυλάκισης

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento, Κώστας Βαξεβάνης, μίλησε «Στο Κόκκινο 105,5» και την Ευγενία Λουπάκη αναφορικά με την αποκάλυψη του κυριακάτικου φύλλου της εφημερίδας για το ψευδές «Πόθεν Έσχες» του πρωθυπουργού.

«Ο πρωθυπουργός οφείλει να απαντήσει και να αναλάβει τις ευθύνες του για το ψευδές “Πόθεν Έσχες” που επί 4 χρόνια δήλωνε. Διότι ο νόμος απαγορεύει ρητά σε πολιτικά πρόσωπα και συγγενείς τους να έχουν εταιρείες στο εξωτερικό. Και ο κ. Μητσοτάκης έκανε ψευδή δήλωση αποκρύπτοντας ότι η σύζυγός του είχε εταιρεία στη Γαλλία, μέχρι το 2020, οπότε έκρυψαν την εταιρεία αυτή μέσα σε ελληνική εταιρεία, τακτική “μπάμπουσκα”», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Βαξεβάνης.

Παράλληλα, ο εκδότης του Documento επεσήμανε ότι δεν ασχολείται με την προσωπική ζωή της συζύγου του πρωθυπουργού, αλλά με τις περίεργες επιχειρηματικές δραστηριότητές της, απαντώντας στις κατηγορίες περί «χτυπημάτων κάτω από τη μέση», ενώ όσον αφορά στα σχόλια περί «σκανδαλολογίας», προερχόμενα από την αριστερά, ο Κώστας Βαξεβάνης ανέφερε ότι: «δεν αποτελεί σκανδαλολογία η ανάδειξη με στοιχεία υπαρκτών σκανδάλων που αποδεικνύουν τη σήψη του σημερινού καθεστώτος».

«Αναμένω μια απάντηση για το “Πόθεν Έσχες” από τον πρωθυπουργό, αντί των υβριστικών ανακοινώσεων της ΝΔ, που δεν λένε κουβέντα για την ταμπακιέρα. Κάθε μία από τις παρανομίες που διέπραξε επισύρει ποινές φυλάκισης», υπογράμμισε ο δημοσιογράφος, συμπληρώνοντας ότι:

«Φυσικά όπως και για προηγούμενες αποκαλύψεις μας η συνήθης απάντηση είναι η δολοφονία χαρακτήρα. Και είναι τέτοια η εμπάθεια, που ο Μητσοτάκης δεν έχει πει κουβέντα για τις απειλές σε βάρος της ζωής μου, παρόλο που ο υπουργός του, ο κ. Χρυσοχοΐδης, μου έχει βάλει συνεχή φρούρηση, μετά τις αποκαλύψεις μου που οδήγησαν στη σύλληψη Φουρθιώτη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter