«Βέλη» Πολάκη για Γεωργιάδη – Πουλή: «Ο όμοιος τον όμοιο αγαπά»

«Βέλη» Πολάκη για Γεωργιάδη – Πουλή:  «Ο όμοιος τον όμοιο αγαπά»

Την προκλητική εμφάνιση του υπόδικου για τις δυσώδεις υποθέσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ, Σταμάτη Πουλή, στο πλευρό του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, στη Βουλή, σχολίασε ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Παύλος Πολάκης.

«Προσβάλλεις το κοινοβούλιο έχοντας δίπλα σου, τον Σταμάτη Πουλή ,αυτό τον ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και άλλα που έρχονται» σημειώνει σε ανάρτησή του στο Facebook ο Παύλος Πολάκης και σχολιάζει πως «όμοιος τον όμοιο αγαπά», ενώ συμπληρώνει πως τους δύο άνδρες συνδέουν «”δεσμοί ΦΑΚΗΣ” και Πετσοταισματος με τον συγκεκριμένον και τη γυναίκα του».

Διαβάστε επίσης: Παρέα με τον Γεωργιάδη στη Βουλή ο δις υπόδικος για το ΚΕΕΛΠΝΟ Σταμάτης Πουλής (Photos)

Υπενθυμίζεται ότι ο Άδωνης Γεωργιάδης όχι μόνο παρουσιάστηκε στη Βουλή «αγκαζέ» με έναν υπόδικο, αλλά τον αποκάλεσε και συνεργάτη του τη στιγμή που και η εξίσου υπόδικη σύζυγος του Στ. Πουλή είναι συνεργάτης του στο υπουργείο Ανάπτυξης.

Όπως άλλωστε είχε αποκαλύψει το documentonews.gr, το Συμβούλιο Εφετών είχε απορρίψει με βούλευμά του τις εφέσεις που είχαν ασκηθεί κατά των δύο παραπεμπτικών βουλευμάτων, με αποτέλεσμα ο Στ. Πουλής και η υπόλοιπη «παρέα του ΚΕΕΛΠΝΟ» να κάτσουν στο εδώλιο για δεκάδες παράνομες προσλήψεις ημετέρων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Υπουργέ των λαδεμπόρων της κατοχής,αδιευκρίνιστε αρχειοθετημένε ,προσβάλλεις το κοινοβούλιο έχοντας δίπλα σου ,το Σταμάτη Πουλή ,αυτό τον ΥΠΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ και άλλα που έρχονται.

Τι έγινε; Έφαγε τα 30.000 ευρώ που του έδωσε ο δήμαρχος Φυλής για «υπηρεσίες σχεδιασμού» και του έβγαλες μηνιάτικο ως συνεργάτη;;;

Αλλά βέβαια, «όμοιος τον όμοιο αγαπά» και σίγουρα σε συνδέουν «δεσμοί ΦΑΚΗΣ» και Πετσοταισματος με τον συγκεκριμένο και τη γυναίκα του!!

ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

Διαβάστε επίσης:

Γεωργιάδης στη Βουλή για τον παρόντα δις υπόδικο Πουλή: «Είναι εδώ ως συνεργάτης μου…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter