Βελόπουλος για Κουρτάκη: «Έγινε παράγοντας ο Γιαννάκης που τον είχαμε στο Κολωνάκι να χαιρετά τον κόσμο»

Βελόπουλος για Κουρτάκη: «Έγινε παράγοντας ο Γιαννάκης που τον είχαμε στο Κολωνάκι να χαιρετά τον κόσμο»

Λάβρος κατά του εκδότη των «Παραπολιτικών» και «Απογευματινής» ήταν ο Κυριάκος Βελόπουλος, περιγράφοντας τον Γιάννη Κουρτάκη από το βήμα της Βουλής ως «Γιαννάκη» που «κουβαλά τις βαλίτσες άλλων» και «βοηθά έναν παράγοντα».

Κλείνοντας την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης υποστήριξε ότι το κόμμα του έχει κλείσει την πόρτα της κυβερνητικής συνεργασίας στη ΝΔ, τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Εν συνεχεία, με αφορμή -όπως εξηγούν πηγές της Ελληνικής Λύσης- δημοσιογραφικά «χτυπήματα» κατά του κόμματός του, πέρασε γενεές δεκατέσσερις τον Γ. Κουρτάκη, λέγοντας:

«Βάζουν κάτι εκδότες νέας κοπής, ας πούμε τον Κουρτάκη. Ο Κουρτάκης! Έγινε παράγοντας ο Κουρτάκης! Έκανε η ΝΔ παράγοντα τον κ. Κουρτάκη, ο οποίος όλη μέρα λιβανίζει τη ΝΔ, κάνει και τα δικά του τα παιχνίδια και βάζει και εμάς στο κόλπο. Ο Κουρτάκης ο Γιαννάκης! Ο Γιάννης ο Κουρτάκης, που τον είχαμε στο Κολωνάκι 08.00΄- 09.00΄ και χαιρετούσε τον κόσμο που περνούσε. Το θυμάστε, κυρία Αντωνίου. Ο Γιάννης ο Κουρτάκης!»

Και κατέληξε με νόημα: «Κοίτα πώς γίνονται εκδότες κάποιοι στην Ελλάδα! Με το να κουβαλάς τις βαλίτσες άλλων. Εννοώ να βοηθάς έναν παράγοντα…»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter