Βελόπουλος: «Βούρκος» της ΝΔ τα περί στήριξης της Ελληνικής Λύσης στην κυβερνητική πρόθεση ελέγχου της ΑΔΑΕ (Video)

Βελόπουλος: «Βούρκος» της ΝΔ τα περί στήριξης της Ελληνικής Λύσης στην κυβερνητική πρόθεση ελέγχου της ΑΔΑΕ (Video)

«Ταφόπλακα» έβαλε ο Κυριάκος Βελόπουλος στις ελπίδες της κυβερνητικής πλειοψηφίας για στήριξη της Ελληνικής Λύσης στις επιδιωκόμενες αντικαταστάσεις των «ενοχλητικών» μελών της ΑΔΑΕ, γεγονός που οδηγεί τη ΝΔ σε αδιέξοδο αναφορικά με την ανάγκη σχηματισμού 3/5 για το διορισμό μελών ανεξάρτητης Αρχής.

Διαβάστε επίσης: Η Ελληνική Λύση δεν ψηφίζει τη μεθόδευση Μητσοτάκη για αλλαγές στην ΑΔΑΕ

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο πρόεδρος του κόμματος επιβεβαίωσε τις πληροφορίες που είχε δημοσιεύσει εδώ και αρκετό διάστημα το Documento, καθώς αποσαφήνισε πως η Ελληνική Λύση δεν προτίθεται να στηρίξει τις κυβερνητικές μηχανορραφίες, ενώ παράλληλα έβαλλε κατά του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την αντισυνταγματική και παράνομη γνωμάτευσή του.

Αρχικά, ο κ. Βελόπουλος έκανε λόγο για «βούρκο της ΝΔ», τονίζοντας πως επί δέκα μέρες η Ελληνική Λύση έβγαζε ανακοινώσεις που δεν έτυχαν αναπαραγωγής από τα συστημικά Μέσα. «Το να διασπείρει η ΝΔ fake news είναι δικαίωμά της. Έτσι έχει μάθει να ζει και έτσι λειτουργεί» είπε και πρόσθεσε:

«Αλλά η ιστορία Ντογιάκου δεν είναι απλή. Εδώ, έχουμε παρέμβαση στο έργο της ανεξάρτητης Αρχής (ΑΔΑΕ). Έκανε παρέμβαση, η γνωμοδότηση είναι παρέμβαση…».

Δείτε το βίντεο:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter