Βέροια: Απολογείται η μητέρα-Συγκλονιστική περιγραφή του άνδρα που εντόπισε το νεκρό βρέφος (Videos)

Βέροια: Απολογείται η μητέρα-Συγκλονιστική περιγραφή του άνδρα που εντόπισε το νεκρό βρέφος (Videos)

Ενώπιον του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Βέροιας θα βρεθεί σήμερα, Τετάρτη 4 Ιανουαρίου η 29χρονη μητέρα για τον τραγικό θάνατο του 11 μηνών βρέφους της, το οποίο βρέθηκε πνιγμένο στον Αλιάκμονα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Η 29χρονη είναι η βασική ύποπτος για το συμβάν που προκάλεσε σοκ στο πανελλήνιο, ενώ της έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η υπεράσπιση της γυναίκας επικαλείται την ύπαρξη ψυχολογικών προβλημάτων, με τον δικηγόρο Αντώνη Μπιδέρη να υποστηρίζει ότι η ίδια έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, ενώ η 29χρονη αρνείται ότι προκάλεσε τον θάνατο του παιδιού της, υποστηρίζοντας ότι το βρέφος έπεσε στο νερό μπουσουλώντας, ενώ η ίδια δεν γνώριζε κολύμπι για να το σώσει.

«Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και ότι το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ. Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε κι έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι. Αυτό. Μετά δεν, δεν μπορούσα να την βγάλω από μέσα. Ναι, δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω», δήλωσε στο Mega.

Στο «φως» της δημοσιότητας ήρθε βίντεο – ντοκουμέντο που δείχνει την 29χρονη να φεύγει με ταξί από τον Αλιάκμονα. «Δεν ήξερα τίποτα, με δρομολόγησε το κέντρο. Στο φράγμα. Πήγα, ήταν η κοπέλα, μπήκε στο πίσω κάθισμα, την πήγα στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης», επεσήμανε ο οδηγός του ταξί στην απολογία του, σημειώνοντας μάλιστα ότι δεν διέκρινε καμία ταραχή στην 29χρονη.

«Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα»

Συγκλονιστική είναι η περιγραφή ενός εκ των αστυνομικών που συμμετείχαν στην επιχείρηση εντοπισμού του βρέφους στο φράγμα του Αλιάκμονα.

«Ήμασταν μια ομάδα της ΟΠΚΕ 5 ατόμων, οι διοικητές των τμημάτων ασφαλείας Βέροιας και Αλεξάνδρειας και δύο περιπολικά. Από τις 10 το βράδυ ψάχναμε στο ποτάμι. Στις 12 και μισή φτάσαμε στις όχθες. Ένας συνάδελφος εντόπισε το μωρό στην άκρη στα βράχια στη 1 και μισή τα ξημερώματα», είπε αρχικά ο αστυνομικός που συμμετείχε στην επιχείρηση εντοπισμού του 11 μηνών βρέφους.

«Αμέσως μας φώναξε. Το μωρό επέπλεε στο νερό μπρούμυτα. Πήγαμε στο σημείο το βγάλαμε έξω και είδαμε ότι ήταν παγωμένο και νεκρό. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν ήταν αλήθεια ή ψέμα. Είχε κάποια σημάδια στο πρόσωπο. Το μωρό ήταν περιποιημένο. Φορούσε μπουφανάκι , ένα κολάν πολύχρωμο και τα παπουτσάκια του. Όλοι μας σοκαριστήκαμε. Είμαστε και οι 5 πατεράδες μικρών παιδιών», πρόσθεσε.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter