Βέροια: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία – «Άστο θείε θα πάω με λεωφορείο» (Video)

Βέροια: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την τραγωδία – «Άστο θείε θα πάω με λεωφορείο» (Video)

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του χωριού Πατρίδα της Βέροιας, μετά το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο γυναίκες ηλικίας 68 και 20 ετών.

Η 68χρονη και η 20χρονη περίμεναν στην στάση του λεωφορείου και τότε ένα αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 64χρονος έχασε το έλεγχο, έπεσε πάνω στις δύο γυναίκες τραυματίζοντας τες θανάσιμα.

Την 68χρονη γυναίκα, σύμφωνα με όσα  είπαν αυτόπτες μάρτυρας, την πέταξε στα 25 μέτρα μακριά και ο θάνατος της ήταν ακαριαίος. Η 20χρονη φοιτήτρια ήταν κάτω από την στάση που είχε πέσει, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγο ώρα αργότερα.

Η 68χρονη ήταν κάτοικος του χωριού Πατρίδας της Βέροιας, και περίμενε το λεωφορείο για να πάει στην πόλη για δουλειές. Η 20χρονη ήταν στην περιοχή για να επισκεφτεί την θεία της που θα έκανε χειρουργείο σήμερα το πρωί.

«Άστο θείε θα πάω με λεωφορείο»

Ο θείος της 20χρονης μιλώντας στο mega ανέφερε χαρακτηριστικά ότι: «Η γυναίκα μου θα έκανε εγχείρηση σήμερα το πρωί 8 η ώρα, 8:15 και εγώ έφυγα με την κουνιάδα μου και το αφήσαμε πίσω στο σπίτι γιατί έχω δύο μικρά παιδιά, δύο μικρά, δύο αγόρια και λέει «άστο θείε θα έρθω με το λεωφορείο εγώ για να φύγουν και τα παιδιά σχολείο» και έγινε αυτό που έγινε».

«Είχε έρθει από τα Γιαννιτσά στο χωριό, για να δει τη θεία της που θα έκανε ένα χειρουργείο. Περίμενε στη στάση για να πάρει το λεωφορείο για να πάει στο νοσοκομείο» ανέφεραν ταυτόχρονα συμμαθητές της από το ΤΕΙ.

Την ίδια στιγμή, ο πρόεδρος του χωριού, έκανε λόγο για μια μαύρη μέρα για το χωριό, υποστηρίζοντας ότι ο δρόμος είναι επικίνδυνος και τρέχουν πολύ. «Ψάχναμε την κυρία, να βρούμε πού ήταν, και ήταν στα 25 μέτρα μακριά. Έφυγε πάνω από τα κάγκελα, πέρασε την πέργκολα και έπεσε 25 μέτρα μακριά», είπε για την 68χρονη που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο.

«Το ”μπαμ” που ακούσαμε, νομίσαμε ότι έγινε σεισμός», ανέφερε κάτοικος σπιτιού της περιοχής. «Έσπασε το τσιμεντένιο, έσπασε τη στάση, πέταξε τη γυναίκα στο βάθος», προσέθεσε.

«Το κακό είναι ότι πάνε όλοι με 100 μέσα στο χωριό», ανέφερε άλλος κάτοικος.

Ο οδηγός υποστηρίζει από την πρώτη στιγμή ότι αισθάνθηκε μια αδιαθεσία και για αυτό έχασε τον έλεγχο. Ο 64χρονος έχει δίπλωμα και φορούσε και ζώνη. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Οι Αρχές έχουν πάρει ήδη αίμα από τον οδηγό και θα ελεγχθεί αν ήταν υπό την επήρεια ουσιών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter