Βερολίνο: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο που όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος – Τουλάχιστον ένας νεκρός

Βερολίνο: Σοκάρουν οι φωτογραφίες από το σημείο που όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος – Τουλάχιστον ένας νεκρός

Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν ένα όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος στο δυτικό Βερολίνο κοντά στη δημοφιλή εμπορική λεωφόρο Kurfuerstendamm γύρω στις 10:30π.μ. τοπική ώρα.

Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανέφεραν στους δημοσιογράφους ότι τουλάχιστον ένας άνθρωπος πέθανε και οκτώ τραυματίστηκαν,  πέντε εκ των οποίων νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση όταν το όχημα έπεσε πάνω σε πλήθος πριν καταλήξει σε βιτρίνα καταστήματος.

«Ένας άνδρας πιστεύεται ότι έπεσε πάνω σε ένα πλήθος ανθρώπων. Δεν είναι ακόμη γνωστό αν πρόκειται για ατύχημα ή για σκόπιμη ενέργεια», ανακοίνωσε η αστυνομία, προσθέτοντας ότι ο οδηγός του οχήματος κρατείται στο σημείο του συμβάντος.

 

 

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το περιστατικό, ενώ η αστυνομία δεν έχει προβεί σε κάποιο σχόλιο, ούτε είναι σαφές αν ο οδηγός έπεσε σκόπιμα πάνω στο πλήθος ή ήταν αποτέλεσμα ατυχήματος.

Το περιστατικό συνέβη στο σημείο της αιματηρής επίθεσης της 19ης Δεκεμβρίου 2016, όταν ο Ανίς Αμρί, Τυνήσιος με δεσμούς με το Ισλαμικό Κράτος, έκλεψε ένα φορτηγό, σκότωσε τον οδηγό και στη συνέχεια έπεσε πάνω σε πλήθος πολιτών σε χριστουγεννιάτικη αγορά, σκοτώνοντας 11 ανθρώπους.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter