Βερολίνο: Τεράστια διαδήλωση κατά του πολέμου (Photos/Video)

Βερολίνο: Τεράστια διαδήλωση κατά του πολέμου (Photos/Video)

Τουλάχιστον 100.000 άνθρωποι συμμετείχαν στη σημερινή διαδήλωση για την ειρήνη που διοργανώθηκε στο κέντρο του Βερολίνου.

https://twitter.com/RailwayUkr/status/1497976591430955014

Με συνθήματα «Όχι στον πόλεμο», «Αλληλεγγύη στην Ουκρανία», «Ελβετία, πάγωσε τους λογαριασμούς τους», αλλά και «Προτιμώ να μαγειρεύω στη φωτιά παρά να συνεργαστώ» και «Ο Πούτιν δεν είναι η Ρωσία», άνθρωποι κάθε ηλικίας συγκεντρώθηκαν στην περιοχή της Πύλης του Βραδεμβούργου κρατώντας σημαίες της Ουκρανίας, ενώ στο Ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο βρισκόταν σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρίαση για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Μεταξύ των διοργανωτών ήταν ομάδες της ουκρανικής διασποράς αλλά και γερμανικές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Η αστυνομία είχε αποκλείσει τον δρόμο μπροστά από την πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας, η οποία βρίσκεται στην ίδια περιοχή, ενώ από μεγάφωνα καλούσε τους συγκεντρωθέντες να τηρούν τα μέτρα υγιεινής, με αποστάσεις και μάσκες.

Η συγκέντρωση, η οποία πραγματοποιήθηκε «σχεδόν χωρίς προβλήματα και ειρηνικά», σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας, διαλύθηκε τέσσερις ώρες μετά.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter