Very Macedonia! Το τερμάτισε ο Τζιτζικώστας με το νέο σάιτ (Photos)

Very Macedonia! Το τερμάτισε ο Τζιτζικώστας με το νέο σάιτ (Photos)

Όταν η πραγματικότητα ξεπερνάει κάθε σάτιρα! Μόνο γέλια προκαλεί το όνομα του καινούργιου πόρταλ με την υπογραφή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και φυσικά στη μαρκίζα το όνομα Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οι γιαλαντζί μακεδονομάχοι ξαναχτύπησαν, αυτή τη φορά διαδικτυακά! 

Βέρι-ματσεντόνια-τελεία-τζι-αρ και γελάνε και τα σοβατεπί! 

Η αείμνηστη προξενήτρα Βασιλειάδου ήταν “βέρι χολοσκασμένη” στην ταινία, έτσι κάπως φαίνεται το σκέφτηκαν εκεί στη Θεσσαλονίκη οι φωστήρες του “μακεδονικού ανένδοτου” ενάντια στη συμφωνία των Πρεσπών και φτάσαμε στο domain very macedonia!

Βέρι χολοσκασμένοι προφανώς που μέσω της Συμφωνίας των Πρεσπών  η Βόρεια Μακεδονία αναγνωρίζεται από το σύνολο των κρατών του κόσμου, κάποιοι αποφάσισαν ότι πρέπει να μαζέψουν ψήφους και να μοιράσουν γέλιο ως βέρι-ματσεντόνιανς.

Σαν τα παιδικά καλαμπούρια που μεταφράζουν αυτολεξεί ατάκες της καθομιλουμένης για χαβαλέ. Αυτός όμως ο χαβαλές όσο επιβεβλημένος ή χαριτωμένος φαντάζει στη γλώσσα των εφήβων τόσο κιτς είναι  όταν πρόκειται για ενήλικες, δημόσιους λειτουργούς. 

Οι “νονοί” του σάιτ verymacedonia.gr μάλιστα έκαναν και λογαριασμό στο τουίτερ. 

Το ερώτημα είναι: Ποιος στον πλανήτη θα κάνει αναζήτηση verymacedonia ώστε να εμφανιστεί το εν λόγω σάιτ;

Τρέμουμε στην ιδέα να βάλει ο περιφερειάρχης και καμιά πινακίδα Very Macedonia να γελάνε και οι πέτρες! 

Και βεβαίως όλα τα παραπάνω θα ήταν απολύτως για γέλια αν δεν ήταν για κλάματα και δεν έδειχναν την κατάντια κάποιων πολιτικών και πρακτικών!


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter