Βερύκιος στο Ειδικό Δικαστήριο: Δεν έχω ούτε ένα στοιχείο κατά του Παππά – Τον μισούσε ο Κοντομηνάς λόγω του διαγωνισμού

Βερύκιος στο Ειδικό Δικαστήριο: Δεν έχω ούτε ένα στοιχείο κατά του Παππά – Τον μισούσε ο Κοντομηνάς λόγω του διαγωνισμού

Συνεχίζονται οι καταθέσεις μαρτύρων στο Ειδικό Δικαστήριο που απαλλάσσουν τον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκο Παππά σχετικά με οποιαδήποτε εμπλοκή του στο διαγωνισμό για τηλεοπτικές άδειες, κάτι που αποδεικνύει για ακόμη μια φορά την εκδικητική και στημένη δίωξη σε βάρος του πρώην υπουργού από την κυβέρνηση Μητσοτάκη μόνο και μόνο επειδή έβαλε τους καναλάρχες να πληρώσουν. Μετά το στέλεχος της πολυεθνικής CCC, Αντώνη Λιανό που είχε καταθέσει στην προηγούμενη συνεδρίαση, απαλλακτικές ήταν σήμερα οι καταθέσεις τόσο δημοσιογράφου Δήμου Βερύκιου, στενού συνεργάτη την περίοδο εκείνη με τον επιχειρηματία Δημήτρη Κοντομηνά, όπως επίσης και του υψηλόβαθμου στελέχους της εταιρείας Τοξότης, Γιώργου Μπασιά.

Πιο αναλυτικά στην κατάθεσή του ο Δήμος Βερύκιος υποστήριξε ότι δεν είδε ποτέ τον Παππά να επισκέπτεται τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha που ανήκε τότε στον επιχειρηματία Κοντομηνά.

«Δεν είδα ποτέ τον Παππά στον Alpha. Δεν είχε μιλήσει ο Κοντομηνάς μαζί του» υπογράμμισε ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος σημείωσε ότι ο τότε ιδιοκτήτης του Alpha «μισούσε τον Παππά λόγω του διαγωνισμού για τηλεοπτικές άδειες» και ότι «τον είχε κάνει εχθρό».

Κατά την κατάθεσή του ο κ. Βερύκιος ήταν ξεκάθαρος σχετικά με οποιαδήποτε εμπλοκή Παππά.

«Δεν έχω ούτε ένα στοιχείο κατά του Ν. Παππά για να του τη “ρίξετε”» ανέφερε.

Όπως υποστήριξε ο γνωστός δημοσιογράφος «το ραντεβού Κοντομηνά – Καλογρίτσα κλείστηκε μετά από επικοινωνία των δύο» ενώ ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας ήταν αυτός που «τηλεφώνησε πρώτος».

Σύμφωνα με το Βερύκιο, ο Κοντομηνάς του είπε μετά το ραντεβού ότι «ο Καλογρίτσας δεν είναι “δικός” τους» εννοώντας την τότε κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Από την πλευρά του ο κ. Μπασιάς, συνεργάτης του κ. Καλογρίτσα, παρά τις αναφορές του, κατέθεσε πως δεν έχει και τελικά δεν προσκόμισε κανένα στοιχείο για τη δήθεν εμπλοκή του Ν. Παππά στη συνεργασία Χούρι – Καλογρίτσα.

Μετά τις επίμονες ερωτήσεις της εισαγγελέως για το πως αναφέρεται σε «ρόλο Παππά», ο ίδιος αναγκάστηκε να δηλώσει ότι δεν γνωρίζει το παραμικρό, ενώ κατά τις ερωτήσεις της εισαγγελέως λιποθύμησε.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter