Βγήκαν «μαχαίρια» στην ΕΡΤ εν μέσω… καύσωνα;

Βγήκαν «μαχαίρια» στην ΕΡΤ εν μέσω… καύσωνα;

Για παύση καθηκόντων αρχισυντακτών από την ΕΡΤ και μάλιστα με απόφαση της εταιρείας κάνουν λόγο δημοσιεύματα. Πρόκειται μάλιστα για ονόματα που πρόσκεινταν φιλικά σε κόμματα εκτός της ΝΔ, όπως ο Πιέρρος Τζανετάκος, που χαίρει διακομματικής εκτίμησης, όπως σημειώνει το δημοσίευμα του newsbreak.gr, η Ευγενία Πασχαλίδη, πρώην διευθύντρια ειδήσεων στην προηγούμενη κυβέρνηση, αλλά και πρόσωπα που «αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας», όπως επισημαίνεται.

Παράλληλα, η ίδια πηγή σημειώνει ότι τον Σεπτέμβριο θα δημιουργηθεί νέα συνδικαλιστική επιτροπή για θέματα που αφορούν την ΕΡΤ στα υψηλά κλιμάκια, ενώ διακινείται και η πληροφορία που θέλει «ένα κομβικό διωκόμενο πρόσωπο της ΕΡΤ να έχει ενημερώσει εκτός και από το ΚΙΝΑΛ και το ΕΣΡ λόγω στενής κοινωνικής σχέσης».

Οι εν λόγω εξελίξεις προμηνύουν ένα… άκρως ενδιαφέρον φθινόπωρο και στον συνδικαλιστικό τομέα, σύμφωνα με το newsbreak.gr, καθώς πέραν των προαναφερθέντων υπάρχουν και αντιδράσεις διοικητικής υπαλλήλου για τη σημερινή ηγεσία της ΕΡΤ.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter