Βγήκαν πάλι τα ράντζα στο Αττικό Νοσοκομείο – «Κλινική φάντασμα η ουρολογική» (Photos)

Βγήκαν πάλι τα ράντζα στο Αττικό Νοσοκομείο – «Κλινική φάντασμα η ουρολογική» (Photos)

Την Πέμπτη εφημέρευε το Αττικό Νοσοκομείο όπου αναπτύχθηκαν δεκάδες ράντζα. «Πάλι καλά που σήμερα το πρωί είναι 55 ράντζα και όχι περισσότερα. Εκεί φθάσαμε να θεωρούμε τα 55 ράντζα λίγα» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και εξηγεί τι ακριβώς συμβαίνει με την ουρολογική κλινική του νοσοκομείου την οποία χαρακτηρίζει κλινική φάντασμα.

«Είναι κλινική φάντασμα 33 κλινών. Χθες και σε κάθε εφημερία εισήχθησαν ασθενείς με σοβαρά ουρολογικά προβλήματα. Και που νοσηλεύονται; Σε ράντζα στους διαδρόμους διαφόρων κλινικών. Επίσης έχουν παραχωρηθεί στην ουρολογική κλινική πέντε κλίνες από την Νευροχειρουργική κλινική.Ο καθηγητής ουρολογίας διευθυντής της κλινικής σηκώνει τα χέρια ψηλά και ζήτησε τη παρέμβαση μας. Υπηρετούν στο ΑΤΤΙΚΟ άριστοι γιατροί και δεν μπορούν να κάνουν τη δουλειά τους».

Όπως εξηγεί ο ίδιος η κλινική εδώ και πολλά χρόνια έχει μετατραπεί σε κοιτώνες των γιατρών. «Απαραίτητοι οι κοιτώνες, αλλά δεν θα έπρεπε να φροντίσουν να φτιαχτεί ένας άλλος χώρος για κοιτώνες των γιατρών. Έχουν κλείσει μια ολόκληρη κλινική και μετά αναρωτιούνται για τα ράντζα. Επίσης δεν μπορεί το ΑΤΤΙΚΟ να μην έχει τμήμα λιθοτριψίας για να εξυπηρετεί την ευρύτερη περιοχή. Δεν διαθέτει λιθοτρίπτη. Μόνο δύο νοσοκομεία διαθέτουν».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter