«Βγήκε από τα ρούχα του» ο Πορτοσάλτε με την ήττα Μητσοτάκη για την πανεπιστημιακή αστυνομία (Video)

«Βγήκε από τα ρούχα του» ο Πορτοσάλτε με την ήττα Μητσοτάκη για την πανεπιστημιακή αστυνομία (Video)

Οι δυναμικές αντιδράσεις της φοιτητικής κοινότητας στην επιβολή της πανεπιστημιακής αστυνομίας οδήγησαν σε πλήρη αναδίπλωση την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι 600 ειδικοί φρουροί που εκπαιδεύτηκαν για να στελεχώσουν την Πανεπιστημιακή Αστυνομία, θα στελεχώσουν εν τέλει τα αστυνομικά τμήματα της Αττικής.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται ότι πίκρανε τον Άρη Πορτοσάλτε, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής στο ΣΚΑΪ τοποθετήθηκε εν εξάλλω καταστάσει επί του θέματος, πραγματοποιώντας… ευθεία επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη που -κατά τον δημοσιογράφο- δεν πήγε «μέχρι τέλους» στις εξαγγελίες της.

Την πανεπιστημιακή αστυνομία την εξήγγειλε η κυβέρνηση, ας μην το έκανε. Αν φοβόταν, αν είχε γωνίες με τον εαυτό της, η κυβέρνηση δεν χρειαζόταν να πει κουβέντα για τίποτα», ανέφερε ο Άρης Πορτοσάλτε, επαναφέροντας στη συνέχεια το αφήγημα περί… «ηγεμονίας μειοψηφιών που κάνουν ο,τι θέλουν στα ΑΕΙ».

«Θα συνεχίζαμε να ζούμε, όπως ζούμε εδώ και 50 χρόνια. Με την ηγεμονία διαφόρων μειοψηφιών που κάνουν ότι θέλουν», τόνισε, για να ολοκληρώσει με «θεαματικό» τρόπο το νέο του παραλήρημα.

«Ηττάται η κυβέρνηση, να το πούμε ευθέως στο πρόσωπο. Ηττάται. Δεν χρειαζόταν να ανοίξει το θέμα. Αν ήταν να αλλάξει σωβρακάκια, δεν χρειάζεται να το κάνει. Αν νομίζεις οτι δεν μπορείς να σηκώσεις το βάρος, μην το κάνεις».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter