Βγήκε από την εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Οι πρώτες δηλώσεις του

Βγήκε από την εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Οι πρώτες δηλώσεις του

Βγήκε από την εντατική το μεσημέρι της Πέμπτης ο Ανδρέας Μικρούτσικος και πλέον βρίσκεται στο δωμάτιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός όπου και νοσηλεύεται με την υποστήριξη οξυγόνου. Για την περιπέτεια που αντιμετωπίζει με την υγεία του μίλησε το πρωί στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

«Πάλια με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική», είπε χαρακτηριστικά στην παρουσιάστρια, κάνοντας χιούμορ.

«Πάλια με λέγανε ο βασιλιάς των ριάλιτι, τώρα με λένε επτάψυχη γάτα. Τα ‘χω σπάσει όλα τα κοντέρ στο τι έχω πάθει! Παιδιά, καλημέρα. Είστε ωραίοι, είστε πάρα πολύ ωραίοι, δηλαδή σας βλέπω τώρα και οξυγονώνονται τα πνευμόνια μου. Η εμφάνιση σου, Κατερίνα, μπορεί να με στείλει στην εντατική»,  είπε αστειευόμενος ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Θα ‘πρεπε να είσαι πιο προσεκτικά ντυμένη. Ένας άνθρωπος τον οποίο τον διασωλήνωσαν για μια ημέρα, έκατσε στην εντατική δυο μέρες και βγαίνει δεν μπορεί να βλέπει την Κατερίνα Καινούργιου μπροστά του» σημείωσε

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter