Βιασμός 11χρονης: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον 38χρονο προπονητή ιστιοπλοΐας

Βιασμός 11χρονης: Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον 38χρονο προπονητή ιστιοπλοΐας

Να καθίσει στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας ο 38χρονος προπονητής της ιστιοπλοΐας για το βιασμό κατ΄ εξακολούθηση, την αποπλάνηση κατ΄ εξακολούθηση και την κατάχρηση σε ασέλγεια μιας 11χρονης αθλήτριας του, πριν από 10 χρόνια, ζητάει από το δικαστικό σύμβουλο ο εισαγγελέας, Θεολόγος Δελλήβεης-Δομένικος.

Στην πρόταση του, ο εισαγγελέας τονίζει μεταξύ άλλων πως «χωρίς αιδώ ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε ολοκληρωμένες σεξουαλικές σχέσεις με την ανήλικη αθλήτρια του. Εκμεταλλεύτηκε την απειρία της και την εμπιστοσύνη των γονιών της σε εκείνον. Συνεχίζει να συμπεριφέρεται με απάθεια ακόμα και μετά τις αποκαλύψεις. Άσκησε σεξουαλική και ψυχολογική βία στην ανήλικη για να μην αποκαλύψει στους γονείς της τον βιασμό της».

Επιπλέον, προτείνει την παράταση της προφυλάκισης του 38χρονου για ακόμα 6 μήνες κρίνοντας πως αν αφεθεί ελεύθερος «θα αποτελέσει δυναμική απειλή για την έννομη τάξη».

Η 21 ετών σήμερα αθλήτρια που παροτρύνθηκε από την κ. Μπεκατώρου να απευθυνθεί στις αρχές για όσα βίωσε από τον κατηγορούμενο, προσήλθε τον περασμένο Ιανουάριο στον εισαγγελέα Νίκο Στεφανάτο και επιβεβαίωσε όσα είχε ήδη καταθέσει για αυτήν η ολυμπιονίκης.

Οι διαδικασίες τότε είχαν κινηθεί τάχιστα και ο 38χρονος είχε συλληφθεί μετά από ένταλμα που εκδόθηκε σε βάρος του. Ο ίδιος σε δημόσιες δηλώσεις του είχε πει πως αρνείται πως βίασε το ανήλικο παιδί, ισχυριζόμενος πως είχε σχέση μαζί της και πως την αγαπά ακόμη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter