Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά στα social media των ανήλικων δραστών (Photos)

Βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Φωτογραφίες με όπλα και ναρκωτικά στα social media των ανήλικων δραστών (Photos)

Αναρτήσεις με όπλα και ναρκωτικά έκαναν στα social media, οι ανήλικοι κατηγορούμενοι για τον βιασμό του 15χρονου στο Ίλιον.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ieidiseis.gr, οι φωτογραφίες που έχουν αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποτυπώνουν τον έναν εκ των κατηγορουμένων να κρατάει πιστόλι και σε άλλη, ένα στριμμένο τσιγάρο με χασίς.

Υπενθυμίζεται ότι σε βάρος των ανήλικων κατηγορουμένων, εκτός από τις κατηγορίες για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων, έχει σχηματιστεί δικογραφία και για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών καθώς η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε στην κατοχή τους, νάιλον συσκευασία με 5,12 γραμμάρια κάνναβη, μεταλλικό τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Υπενθυμίζεται πως πέντε από τους συλληφθέντες έχουν προφυλακιστεί, ενώ ένας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καθώς δεν είχε συμπληρώσει τα 15 έτη. Οι αρχές αναζητούν ακόμα έναν ανήλικο ενώ στο μικροσκόπιο των αρχών βρίσκονται και τέσσερις μαθήτριες, τα ονόματα των οποίων περιλαμβάνονται στη δικογραφία.

Διαβάστε επίσης: Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Προφυλακιστέοι και οι άλλοι δύο ανήλικοι – Αποκαλύψεις σοκ

Ομαδικός βιασμός 15χρονου στο Ίλιον: Στον ανακριτή οι άλλοι δύο συλληφθέντες – Φρίκη από τις αποκαλύψεις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter