Βιασμός 17χρονης στη Λιβαδειά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των κατηγορούμενων

Βιασμός 17χρονης στη Λιβαδειά: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των κατηγορούμενων

Στη δημοσιότητα δίνονται τα στοιχεία των δύο συλληφθέντων για την υπόθεση βιασμού σε βάρος ανήλικης, στη Λιβαδειά Βοιωτίας. Πρόκειται για ένα από τα πολλά περιστατικά έμφυλης βίας που έχουν σημειωθεί το τελευταίο διάστημα. Η υπόθεση βιασμού ανήλικης που έλαβε χώρα σε αγροτική περιοχή της Λιβαδειάς στην Βοιωτία. Οι δύο 23χρονοι Έλληνες ταυτοποιήθηκαν ως δράστες από την νεαρή κοπέλα και συνελήφθησαν ως φερόμενοι βιαστές στην περιοχή του Κερατσινίου.

Το θύμα είχε καταγγείλει στο τοπικό αστυνομικό τμήμα πως συμφώνησε να συναντηθεί με έναν από τους δύο συλληφθέντες ενώ εκείνος εμφανίστηκε μαζί με έναν συνομήλικο φίλο του.

Πρόκειται για τους:

1. (Επ.) ΖΩΛΗ (Ον.) Νικόλαο του Εμμανουήλ και της Χαρίκλειας, γεννηθέντα την 27-05-1996 στην Αθήνα Αττικής

2. (Επ.) ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ (Ον.) Ηλία – Μιχαήλ του Γεωργίου και της Αθηνάς, γεννηθέντα την 26-05-1999 στην Αθήνα Αττικής.

Σύμφωνα με την κατάθεση του θύματος την έβαλαν με τη βία στο αυτοκίνητό τους και την μετέφεραν σε μια αγροτική έκταση, όπου την βίασαν διαδοχικά.

Τα στοιχεία τους δίνονται στη δημοσιότητα από την ΕΛΑΣ ΄ρπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λιβαδειάς, η οποία επικυρώθηκε από την Εισαγγελία Εφετών Λαμίας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ημεδαπών, οι οποίοι συνελήφθησαν στις 13 Οκτωβρίου στο Κερατσίνι, κατόπιν σχετικών Ενταλμάτων σύλληψης, για υπόθεση.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ και στη Λιβαδειά: Ανήλικη καταγγέλλει τον βιασμό της από δύο άνδρες – Την έβαλαν με τη βία στο ΙΧ τους

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter