Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Ανατροπή με το DNA που έδειξε ότι δεν είναι βιαστής ο πρώτος ύποπτος – Αναζητείται βοσκός

Βιασμός 22χρονης στη Χαλκιδική: Ανατροπή με το DNA που έδειξε ότι δεν είναι βιαστής ο πρώτος ύποπτος – Αναζητείται βοσκός

Ανατροπή σημειώνεται στην υπόθεση του βιασμού της 22χρονης κοπέλας σε ερημική παραλία της Κασσάνδρας Χαλκιδικής καθώς η εξέταση DNA έδειξε πως ο 57χρονος τρόφιμος των φυλακών Κασσάνδρας δεν είναι τελικά ο δράστης. Ταυτόχρονα, αναζητείται ένας βοσκός.

Σύμφωνα με το Mega, στο κάδρο των υπόπτων έχει μπει ένας βοσκός, του οποίου το μαντρί βρίσκεται δίπλα στο σημείο όπου η άτυχη κοπέλα βιάστηκε.

Οεν λόγω άνδρας έχει κοινά χαρακτηριστικά με τον 57χρονο κατάδικο που συνελήφθη για την υπόθεση, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά τις σχετικές εξετάσεις το DNA του έχει ταυτοποιηθεί στη σκηνή του εγκλήματος.

«Το κορίτσι ήταν ψυχολογικά ανέτοιμο να δώσει κατάθεση»

«Νομίζω ότι η διαδικασία ξεκίνησε λίγο πρόχειρα στο αρμόδιο ΑΤ στη Χαλκιδική, αυτό είναι το πιο ευγενικό που μπορώ να πω. Η ιατροδικαστική είναι ξεκάθαρη για το βιασμό και τις σωματικές βλάβες που υπέστη η κοπέλα. Το κορίτσι ήταν ψυχολογικά ανέτοιμο να δώσει κατάθεση χωρίς σύμπραξη ειδικών. Η κοπέλα έδωσε τα στοιχεία, συνελήφθη κάποιο άτομο και έγινε μια αναγνώριση, στην οποία η κοπέλα είπε ότι ήταν 90% σίγουρη. Το λάθος είναι της αστυνομίας ήταν ότι στην κοντινή περιοχή υπήρχαν 2 ύποπτοι. Ο ένας που συνελήφθη, εκτελούσε εργασίες. Υπήρχε, όμως, και ένας βοσκός για τον οποίο έχω ακούσει ότι έχουν υπάρξει σχετικές καταγγελίες και στο παρελθόν», ανέφερε η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου.

Έφυγε από τη Χαλκιδική ο βοσκός

«Το DNA με το οποίο έγινε η ταυτοποίηση για το βοσκό από ό,τι πληροφορούμαι το πήραν από κλινοσκεπάσματά του. Σε όλο αυτό το διάστημα που υπήρχε λάθος ύποπτος στο κάδρο, ο βοσκός έφυγε από την περιοχή, μάθαμε ότι διανυκτέρευσε σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, και μπορεί τώρα να έχει περάσει τα σύνορα, ή οτιδήποτε άλλο», κατέληξε η δικηγόρος.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter