Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε στην ανακρίτρια ο φάκελος με τις τοξικολογικές

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε στην ανακρίτρια ο φάκελος με τις τοξικολογικές

Στη 5η τακτική ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη παραδόθηκε το πόρισμα του Εργαστηρίου Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του ΑΠΘ με τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων, στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης, Γεωργίας που έπεσε θύμα βιασμού παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Μετά το πολυήμερο θρίλερ της αναμονής των αποτελεσμάτων από το εργαστήριο της Ελβετίας, ο ιατροδικαστής Νίκος Ράικος μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης όπου παρέδωσε ο ίδιος στην ανακρίτρια τον φάκελο που αναμένεται να ρίξει φως σε πολλές πτυχές της υπόθεσης, σύμφωνα με το voria.gr.

Υπενθυμίζεται ότι μέρος των εξετάσεων της 24χρονης εστάλησαν για να πραγματοποιηθούν στο εργαστήριο της Βέρνης, καθώς αυτό είχε πιο διευρυμένη βάση ουσιών σε σχέση με το ΑΠΘ, προκειμένου να σχηματιστεί μία ολοκληρωμένη εικόνα. Οι εξετάσεις αυτές αφορούσαν σε τυχόν νέες ναρκωτικές ουσίες, αλλά και στην ανάλυση των δεικτών αλκοόλης.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων και το τελικά πόρισμα είναι ιδιαιτέρως σημαντικά διότι αναμένεται να καθορίσουν την έκβαση της υπόθεσης.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter