Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 24χρονης – Κατασχέθηκαν τα κινητά τριών εμπλεκομένων – Δεν βγήκαν οι τοξικολογικές

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Ολοκληρώθηκε η κατάθεση της 24χρονης – Κατασχέθηκαν τα κινητά τριών εμπλεκομένων – Δεν βγήκαν οι τοξικολογικές

Η 24χρονη Γεωργία ολοκλήρωσε την κατάθεσή της ενώπιον της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης η οποία διενεργήθηκε παρουσία ψυχολόγου και επιβεβαίωσε όσα έως τώρα έχει καταγγείλει για την υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 24χρονη προσκόμισε στην ανακρίτρια το περιεχόμενο των μηνυμάτων που αντήλλαξε μέσω κινητού τηλεφώνου με εμπλεκόμενα στην υπόθεση πρόσωπα, όπως επίσης και τηλεφωνικές κλήσεις που έγιναν με τα ίδια πρόσωπα.

Η κατάθεση της 24χρονης έγινε παρουσία ψυχολόγου με βάσει τις διατάξεις του ΚΠΔ που μετά την τροποποίησή του, επεκτάθηκε αυτή η δυνατότητα, περαν των ανηλίκων και σε ενήλικα θύματα.

Ο δικηγόρος της Αθανάσιος Ζιώγας τόνισε τη σπουδαιότητα του θάρρους της 24χρονης που εμφανίζεται με το πρόσωπό της, απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με την επιστολή του ενός εκ των κατηγορουμένων.

«Η Γεωργία εμφανίστηκε και πάλι στην ανακρίτρια με θάρρος και είπε τα όσα κτηνώδη βίωσε μέσα στη σουίτα το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Επιβεβαιώσαμε όσα η Γεωργία κατέθεσε στις προηγούμενες καταθέσεις της και συμπληρωματικά προσκόμισε αποδεικτικά στοιχεία για όσα ισχυρίστηκε την προηγούμενη φορά. Δηλαδή τυπωμένα μηνύματα και κλήσεις που επιβεβαιώνουν τις κινήσεις της: Ότι κατέβηκε από το ξενοδοχείο, ξανανέβηκε, κλπ. Αυτά τα στοιχεία δείχνουν ότι η Γεωργία δεν είπε αντιφάσεις» δήλωσε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της Αθ. Ζιώγας.

Ο ίδιος, σημείωσε σε δηλώσεις του ότι ακόμα δεν έχουν στα χέρια τους τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων ενώ τα περίμεναν σήμερα Παρασκευή και υπογράμμισε ανησυχία του σχετικά με την καθυστέρηση που υπάρχει καθώς οι εξετάσεις είναι απαραίτητες για την αλλαγή της κατηγορίας.

«Σήμερα είναι Παρασκευή και σας είχα πει ότι έχω εμπιστοσύνη σε όλες τις Αρχές και περιμέναμε ότι σήμερα θα έχουμε νέα για τις τοξικολογικές, όμως σήμερα δεν υπάρχουν. Εμπιστευόμαστε τις Αρχές όμως εδώ κάτι δεν πάει καλά, κάτι καθυστερεί. Η οποία καθυστέρηση θα επιβεβαιώσει όσα λέει η ιατροδικαστική εξέταση. Το θέμα το θέσαμε και η ανακρίτρια δεσμεύτηκε ότι θα πιέσει προς αυτήν την κατεύθυνση», είπε.

Νωρίτερα, κατέθεσε ως μάρτυρας στην ίδια ανακρίτρια ο εργοδότης της, ο οποίος τη συνάντησε το πρωί της Πρωτοχρονιάς μετά το τραγικό συμβάν. Η 17χρονη, η οποία συνόδευσε τη Γεωργία στο πάρτι αλλά αποχώρησε, δεν κατέθεσε σήμερα, κάτι που ενδεχομένως να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης βρίσκεται και ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο άνδρας που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο ξενοδοχείο.

Η Γεωργία Μπίκα σε δηλώσεις της απηύθυνε έκκληση προς όλες τις γυναίκες που βίωσαν αντίστοιχα περιστατικά με την ίδια να μιλήσουν ώστε αυτά να σταματήσουν

Κατασχέθηκαν κινητά τηλέφωνα

Μετά από έρευνες της αστυνομίας κατασχέθηκαν από τα σπίτια τους στην Αθήνα τα κινητά των τριών ανδρών που εμπλέκονται στην υπόθεση και εστάλησαν στην ανακρίτρια στη Θεσσαλονίκη.

Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Πέμπτης μετέβησαν στις οικίες τους και κατέσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα με σκοπό να ανακτήσουν φωτογραφικό και βιντεοληπτικό υλικό από το πάρτι στη σουίτα του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι δυο δήλωσαν στην Αστυνομία άγνοια για το περιστατικό, ενώ ο άλλος, ο 27χρονος που είπε ότι η ερωτική πράξη έγινε με τη συναίνεσή της, έχει αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

 

Διαβάστε επίσης: Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: «Όποια κοπέλα έχει βιώσει αντίστοιχο περιστατικό να μιλήσει», λέει η Γεωργία – Καταθέτει εκ νέου η 24χρονη

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Καταθέτουν ως ύποπτοι οι τέσσερις Αθηναίοι – Καλούνται εκτάκτως από την Εισαγγελία

Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Τα μηνύματα που «καίνε» τον διοργανωτή του πάρτι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter