Video: Αστυνομικοί «φυτεύουν» μολότοφ σε σακίδιο διαδηλωτή;

Video: Αστυνομικοί «φυτεύουν» μολότοφ σε σακίδιο διαδηλωτή;

Πολλά ερωτήματα προκαλεί ένα βίντεο που κυκλοφόρησε από τη χθεσινή βίαιη επέμβαση αστυνομικών κατά διαδηλωτών, μετά την αντιρατσιστική διαδήλωση στην πλατεία Βικτωρίας.

Αφού οι αστυνομικές διμοιρίες απώθησαν εκατοντάδες διαδηλωτές του αντιρατσιστικού, αντιφασιστικού και αντιεξουσιαστικού χώρου από τον χώρο της πλατείας, στη συνέχεια τους εγκλώβισαν στα στενά προς την οδό Πατησίων, όπου τους επιτέθηκαν με χημικά και κρότου-λάμψης.

Φωτογραφίες και βίντεο δείχνουν την επίθεση αστυνομικών της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» σε δύο διαδηλωτές οι οποίοι το μόνο που κρατούν είναι τις σημαίες τους.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι αστυνομικοί συγκεντρώνουν στη συνέχεια τα «αποδεικτικά στοιχεία», για τις συλλήψεις, ενώ τους έχουν περάσει χειροπέδες.

Όπως φαίνεται, έχουν αφαιρέσει το ύφασμα από τις σημαίες της οργάνωσής, ώστε να φαίνονται πλέον ως ρόπαλα, και ένας αστυνομικός μεταφέρει προσπαθώντας να το κρύψει με το σώμα του, ένα μπουκάλι που φαίνεται πως περιέχει βενζίνη. Το δίνει σε άλλον αστυνομικό και αυτός το βάζει μέσα στο σακίδιο ενός εκ των συλληφθέντων!

Τα ερωτήματα είναι πολλά…

Διαβάστε επίσης: Αστυνομικοί επιτέθηκε σε διαδηλωτές που αποχωρούσαν από αντιφασιστική συγκέντρωση (Photo – Video)

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες: 

Καρέ-καρέ η κίνηση:

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter