Βιεϊρίνια: «Ως αρχηγός πρέπει να δίνεις το παράδειγμα»

Βιεϊρίνια: «Ως αρχηγός πρέπει να δίνεις το παράδειγμα»

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιεϊρίνια σε δηλώσεις  του στην Cosmote tv μετά την λήξη του αγώνα με την Γάνδη όπου ο Δικέφαλος πέτυχε μία ιστορική πρόκριση στους «8» του Conference League, ανέφερε ότι ως αρχηγός πρέπει να δίνει το παράδειγμα, παρά τον τραυματισμό που υπέστη. Ενώ χαρακτήρισε την προσπάθεια της ομάδας ως ηρωική.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια:

Για το πως ολοκλήρωσε το ματς: « Έκανα 6 ράμματα. Ηρωική είναι η εμφάνιση όλης της ομάδας και στα δύο ματς. Γράψαμε ξανά ιστορία. Βοηθήσαμε και την Ελλάδα με τους βαθμούς. Σκεφτόμαστε όμως πλέον το παιχνίδι της Κυριακής».

Για το αν μίλησε με τη γυναίκα του, μετά το χτύπημα στο κεφάλι: «Μιλήσαμε μετά το ματς, γιατί πάντα ανησυχεί. Ήδη με προσέχει, θα πρέπει να με προσέχει τώρα λίγο παραπάνω»

Όσον αφορά το παιχνίδι: «Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο παιχνίδι, ότι θα μας πιέσουν, ότι θα παίξουν με μακρινές μπαλιές στην πλάτη μας. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος. Με βοήθησε και η είσοδος του Σίντκλει, κλείσαμε τη δεξιά πλευρά που στο πρώτο μέρος γίνονταν από εκεί οι επιθέσεις της Γάνδης“.

Γιατί δεν βγήκε από το ματς παρά τον τραυματισμό του: “Ως αρχηγός πρέπει να δίνεις το παράδειγμα. Αν και ζαλισμένος ήθελα να βοηθήσω την ομάδα“.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter