Βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου για Παναιτωλικό, νίκησε 1-0 τη Νίκη στο Βόλο

Βήμα πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου για Παναιτωλικό, νίκησε 1-0 τη Νίκη στο Βόλο

Με γκολ του Φρεντερίκο Ντουάρτε ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 της Νίκης στο Βόλο και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση του στους «8» του κυπέλλου.

Το ματς διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας των «κυανόλευκων» της Μαγνησίας. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγώνα και η πρώτη τους ευκαιρία χάθηκε 6’. Ο Βλαχομήτρος εκτέλεσε κόρνερ, ο Κάσσος αμαρκάριστος πήρε την κεφαλιά, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Με την συμπλήρωση του πρώτου 20λεπτου οι Αγρινιώτες ισορρόπησαν το παιχνίδι. Στο 22’ ο Μεντόσα εκτέλεσε φάουλ, ο Ντουάρτε κέρδισε την κεφαλιά, όμως ο Μπάγιτς απέκρουσε την μπάλα. Το ίδιο σκηνικό έγινε και στο 44’ με τον Ντουάρτε αυτή τη φορά να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίκτυα (0-1).

Στο επόμενο λεπτό η Νίκη έφτασε κοντά στην ισοφάριση. Ο Τζιώρας έκανε παράλληλο γύρισμα, ο Βλαχομήτρος έκανε την προβολή και η μπάλα έφυγε άουτ.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και η νίκη του Παναιτωλικού κρίνεται δίκαιη.

Ο Τζοβάρας (Φθιώτιδας) έδειξε κίτρινη κάρτα στους Παναγιωτίδη, Κορνέλιους, Κάσσο, Ντουάρτε.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Αλιατίδης (65’ Βασιλείου), Γρομητσάρης, Ανδρέου, Κάσσος, Παναγιωτίδης (88’ Μπάλλας), Μέτσε, Τσουκαλάς (88’ Μπόσιο), Βλαχομήτρος (69’ Μιράντα), Τζοβάρας, Τζιώρας (69’ Τσιμπούκας).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ροντρίγκες, Λούι, Βργκοτς (46’ Μπακαδήμας), Αντούνες, Κορνέλιους, Φλόρες, Τσιγγάρας (46’ Χουχούμης), Ντουάρτε (84’ Φυτόπουλος), Χ. Μπελεβώνης (64’ Στ. Μπελεβώνης), Μεντόσα (84’ Μόρσεϊ), Βέργος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter