Βήμα πρόκρισης στο κύπελλο για Αρη που κατέβαλε 3-1 τον ΟΦΗ

Βήμα πρόκρισης στο κύπελλο για Αρη που κατέβαλε 3-1 τον ΟΦΗ

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του κυπέλλου απέκτησε ο Αρης, νικώντας στο «Κλ. Βικελίδης» 3-1 του ΟΦΗ.

Οι κίτρινοι μπήκαν στο παιχνίδι με στόχο να πετύχουν ένα γρήγορο γκολ, το οποίο ήρθε από τα 11 βήματα. Στο 13’ ο Καμαρά έπεσε στην περιοχή του Βάτερμαν μετά από τράβηγμα του Βούρου. Ο διεθνής ρέφερι Β. Φωτιάς έκανε χρήση του VAR και σφύριξε πέναλτι. Ο Μπρούνο Γκάμα ήταν εύστοχος από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0.

Στο 22’ σουτ του Καμαρά μπλόκαρε ο Βάτερμαν, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Αρης κέρδισε και δεύτερο πέναλτι σε μαρκάρισμα του Εντιαγέ από τον Μεγιάδο. Ο Καμαρά ήταν κι αυτός εύστοχος στην εσχάτη των ποινών και έκανε το 2-0.

Ο ΟΦΗ μπήκε και πάλι στο παιχνίδι της πρόκρισης στο 56’. Ο Τοράλ τροφοδότησε τον Καστάνιος κι αυτός με σουτ μείωσε σε 2-1.

Στο 65’ ο Καμαρά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα (κόντραρε και στον Διαμαντή), αλλά το γκολ δεν μέτρησε, καθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Η κρητική ομάδα έφτασε κοντά στην ισοφάριση στο 76’ με σουτ του Λάμπρου, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90’ με δυνατό σουτ του Ιτούρμπε. Γκολ που μπορεί να αποδειχθεί σημαντικό για την πρόκριση του Αρη στους «8» του κυπέλλου.

Ο Φωτιάς έδειξε κίτρινη κάρτα στους Σάσα, Φαμπιάνο, Βούρο.

ΑΡΗΣ: Ντένις, Σούντγκρεν, Γκάνεα (70’ Λούμορ), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Τζέγκο, Σάσα (86’ Σάσα), Εντιαγέ (70’ Ματίγια), Γκάμα (70’ Ιτούρμπε) , Γκαρσία (46’ Μαντσίνι), Καμαρά.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Μαρινάκης, Μπαλογιάννης, Βούρος, Διαμαντής, Γκαγιέγκος (32΄Μεγιάδο), Ντε Γκούζμαν, Τοράλ (64’ Ναμπί), Καμάου (46’ Τσιλιανίδης), Λάμπρου (84’ Γιαννούλης), Καστάνιος (84’ Γιάννου).

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter