Βίντεο – ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του βρέφους στο Αρχαιολογικό Μουσείο – «Αν ήμουν νεότερη θα το υιοθετούσα» (Video)

Βίντεο – ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του βρέφους στο Αρχαιολογικό Μουσείο – «Αν ήμουν νεότερη θα το υιοθετούσα» (Video)

Συγκλονίζει η υπόθεση της εγκατάλειψης ενός μωρού, μέσα στο καροτσάκι του, έξω από το Αρχαιολογικό Μουσείο το πρωί της Κυριακής.

Βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Dikaiologika.gr, αποτυπώνει τη στιγμή κατά την οποία ένας άνδρας κινείται με το καροτσάκι έξω από το μουσείο και οι αρχές έχουν ήδη κινήσει τη διαδικασία για τον εντοπισμό του.

Ο άγνωστος άνδρας που εμφανίζεται, μαζί με το κορίτσι του 1,5 ετών κοριτσιού, από το δεξί πεζοδρόμιο της Πατησίων στο ρεύμα προς Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ο άνδρας φορά κόκκινα παπούτσια και σκουρόχρωμα μπουφάν με λευκούς γιακάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μωρό ήταν σκεπασμένο με την κουβέρτα. Ο φύλακας ενημέρωσε αμέσως την Αστυνομία και το παιδάκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων όπου και διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων. Εκεί οι γιατροί του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως χαίρει άκρας υγείας.

«Μακάρι να ήμουν νεότερη να το υιοθετούσα»

Από την πλευρά της, η γυναίκα που εντόπισε το παιδί μπροστά στο μουσείο, μιλώντας στο Open, είπε πως αν ήταν λίγα χρόνια νεότερη θα ήθελε να το υιοθετήσει και συνέχισε λέγοντας πως αν δεν το έβρισκε εκείνη μπορεί να το έπαιρνε κάποιος άλλος με κακές προθέσεις.

«Μακάρι να ήμουν 50 ετών να μπορούσα να το υιοθετήσω, αυτό σκέφτηκα όταν το είδα. Ήταν ένα γλυκύτατο και πανέξυπνο παιδί, χρονιάτικο και όχι δύο ετών. Αν δεν έβρισκα εγώ το παιδί θα μπορούσε να το είχε βρει κάποιος κακός άνθρωπος και τώρα θα ήταν στο Amber Alert. Ήταν πολύ φυσιολογικό παιδάκι, περιποιημένο και καθαρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Φύλακας μουσείου: Ήταν περιποιημένο και καθαρό

Στο μεταξύ, ο φύλακας του μουσείου, που βρισκόταν σε υπηρεσία εκείνη τη στιγμή, μίλησε επίσης στο Open λέγοντας: «Δεν ήταν ακριβώς μπροστά στο μουσείο, ήταν στο χώρο ανάμεσα στο μουσείο μέσα στα δέντρα. Το βρήκε παρατημένο η κυρία που έρχεται κάθε μέρα εκεί γιατί έχει σκυλάκια. Πέρασε και το είδε. Ήταν λίγο πιο πέρα, δηλαδή παρόλο που κυκλοφορεί κόσμος εκείνη την ώρα και έρχονται υπάλληλοί που πιάνουν δουλειά, δεν το είδε κανείς. Προφανώς, το μωρό δε θα ήταν εκεί πάνω από πέντε ή δέκα λεπτά. Το παιδί δεν είχε κάτι εμφανές, περιποιημένο ήταν με το μπουφανάκι του, με τα καθαρά παπουτσάκια του και είχε και μία σακούλα με πάνες από κάτω. Οι αστυνομικοί που τα έψαξαν όλα δεν βρήκαν χαρτιά. Οι συνάδελφοι το έφεραν προς το μουσείο για να μην είναι μόνο του εκεί κάτω και εγώ πήρα την Αστυνομία εκείνη την ώρα».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter