Βίντεο – ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του βρέφους στο Χαλάνδρι

Βίντεο – ντοκουμέντο από την εγκατάλειψη του βρέφους στο Χαλάνδρι

Σοκαρισμένη είναι η κοινή γνώμη από την εγκατάλειψη βρέφους το απόγευμα της Τετάρτης σε παιδική χαρά στη συμβολή των οδών Βοιωτίας και Ευβοίας στο Χαλάνδρι. Βίντεο – ντοκουμέντο, που δημοσιεύει το newsbomb.gr, αποτυπώνει τη στιγμή που ένα άτομο το οποίο φορά μαύρα ρούχα, πιθανότατα γυναίκα, κρατά στα χέρια το σακ βουαγιάζ μέσα στο οποίο ήταν το βρέφος.

Δείτε επίσης: Χαλάνδρι: Βρήκαν βρέφος μέσα σε ταξιδιωτικό σάκο (Video)

Όπως θα δείτε στις εικόνες, το άτομο φαίνεται να κοντοστέκεται για μια στιγμή και στη συνέχεια αφήνει το παιδί και εξαφανίζεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί ήταν ντυμένο με αρκετά ρούχα και υπήρχε ένα σημείωμα που έγραφε πως το όνομα του παιδιού είναι «Βασιλική».

Το μωρό εντόπισε από το κλάμα του ένας αστυνομικός που έκανε βάρδια φύλαξης στην περιοχή και ειδοποίησε την Άμεση Δράση. Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ καθώς και ασθενοφόρο, το οποίο παρέλαβε το μωρό και το μετέφερε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Όπως είπαν οι γιατροί είναι περίπου δύο μηνών, πολύ καλά στην υγεία του και παραμένει για εξετάσεις και φροντίδα, μέχρι να βρεθεί άκρη με την υπόθεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter