Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη του οχήματος του 16χρονου (Video)

Βίντεο ντοκουμέντο από την καταδίωξη του οχήματος του 16χρονου (Video)

Ένα βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε από λογαριασμό στο twitter και δείχνει τη στιγμή της καταδίωξης του οχήματος του 16χρονου Κώστα από δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Σύμφωνα με την ανάρτηση της σελίδας The Break, το υλικό προέρχεται από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στο σημείο.

Στο βίντεο φαίνεται το αγροτικό του 16χρονου Κώστα να απομακρύνεται με ταχύτητα στην οδό Μοναστηρίου, αφήνοντας πίσω του το βενζινάδικο που φαίνεται στο βάθος της εικόνας, ενώ στη συνέχεια στρίβει αριστερά προς τη Συμμαχική οδό, όπου και κατέληξε η καταδίωξη.

Σε απόσταση από το αγροτικό όχημα, ακολουθούν δύο μηχανές της ΕΛΑΣ, οι οποίες στρίβουν και στη Συμμαχική οδό. Μάλιστα, η μια εκ των δύο μηχανών, φαίνεται να χάνει προς στιγμήν τον προσανατολισμό της, συνεχίζοντας ευθεία για λίγα μέτρα στην οδό Μοναστηρίου, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί και εκείνη την πορεία των οχημάτων.

Στην ανάρτηση η σελίδα αναφέρει: «Υλικό από κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα, δείχνει το αγροτικό που οδηγεί ο 16χρονος να στρίβει και να ακολουθείται από δύο μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ στης αστυνομίας. 500 μέτρα παρακάτω, λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η αστυνομία πυροβόλησε τον 16χρονο».

Στο βίντεο δε φαίνεται κάποια μηχανή ή άλλο όχημα της αστυνομίας να προπορεύεται του 16χρονου. Το ακριβές σημείο όπου έγινε ο πυροβολισμός και η φερόμενη προσπάθεια διεμβολισμού των αστυνομικών δυνάμεων από τον Φραγκούλη, δεν φαίνεται στο συγκεκριμένο βίντεο.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter