Βίντεο – ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια με θύμα 7χρονο κοριτσάκι (Video)

Βίντεο – ντοκουμέντο από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Νίκαια με θύμα 7χρονο κοριτσάκι (Video)

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Νίκαια από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης σε έναν πολυσύχναστο δρόμο, στη συμβολή της λεωφόρου Γρηγορίου Λαμπράκη με την οδό Κουταΐση, όπου ένα 7χρονο «αγγελούδι», η Παναγιώτα, έσβησε στην άσφαλτο.

Δείτε επίσης: Τραγικό τροχαίο με θύμα 6χρονη στη Νίκαια – «Καλό ταξίδι άγγελε μας» (Photos)

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε λίγα λεπτά πριν τις 2 το μεσημέρι σε ένα πολυσύχναστο δρόμο στην περιοχή της Νεάπολης και η Τροχαία Κορυδαλλού έχει αναλάβει να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το μοιραίο.

Βίντεο του Star, από παρακείμενο κατάστημα δείχνει τη στιγμή κατά την οποία η θεία κρατώντας τη 12χρονη κόρη της αλλά και την άτυχη 7χρονη ανιψιά της αποβιβάζονται από πούλμαν, επιστρέφοντας από μπάνιο στη θάλασσα.

Εν συνεχεία, επιχειρούν να διασχίσουν τον δρόμο από τη διάβαση, ενώ τα αυτοκίνητα ήταν ακινητοποιημένα καθώς έχουν κόκκινο φανάρι.

Ωστόσο, άγνωστο υπό ποιες συνθήκες, ενώ διασχίζουν τον δρόμο, το φορτηγό (που ήθελε να στρίψει αριστερά στο φανάρι) ξεκινά και χτυπά τα δύο παιδιά με αποτέλεσμα η 7χρονη να βρει τραγικό θάνατο και η 12χρονη να τραυματιστεί.

Σημειώνεται πως ο πατέρας της άτυχης Παναγιώτας αποφάσισε να δωρίσει τα όργανα της 7χρονης, όπως είπε χαρακτηριστικά: «για να σωθούν άλλα παιδιά»…

Βίντεο: Star

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter