Βίντεο – ντοκουμέντο: Έτσι έμπαινε στα καταστήματα ο «διαρρήκτης με το φρεάτιο»

Βίντεο – ντοκουμέντο: Έτσι έμπαινε στα καταστήματα ο «διαρρήκτης με το φρεάτιο»

Μεταλλικό φρεάτιο ως… «πολιορκητικό κριό» επιστράτευε ένας 42χρονος άνδρας για να σπάει τις τζαμαρίες καταστημάτων και εν συνεχεία να τρυπώνει για να κλέψει.

Συγκεκριμένα, ο 42χρονος που συνελήφθη, είχε κυριολεκτικά ρημάξει τα καταστήματα στα βόρεια προάστια της Αττικής καθώς είχε κάνει τουλάχιστον 10 εισβολές έως τώρα.

Το βίντεο – ντοκουμέντο που φέρνει στη δημοσιότητα η ΕΡΤ και ο Κώστας Παπαδόπουλος δείχνει καρέ – καρέ τη δράση του 42χρονου σεσημασμένου για διάφορα ποινικά αδικήματα, κυρίως κλοπές και διαρρήξεις.

Τους τελευταίους μήνες είχε εισβάλει σε καταστήματα σε περιοχές όπως: το Μαρούσι, η Πεύκη, η Λυκόβρυση και το Νέο Ηράκλειο. Τις περισσότερες φορές επιστράτευε μεταλλικό φρεάτιο. Άλλες φορές είχε χρησιμοποιήσει σφυρί. Σε κάθε περίπτωση, έμπαινε μέσα στα καταστήματα και άδειαζε τα ταμεία, άρπαζε ότι του χρειαζόταν και στη συνέχεια με τη βοήθεια συνεργού, που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, εξαφανιζόταν.

Εις βάρος του συλληφθέντος σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για τουλάχιστον δέκα περιπτώσεις διάρρηξης με τον συγκεκριμένο τρόπο, ενώ σημαντική ήταν και η συμβολή των αστυνομικών της Ασφαλείας Παλαιού Φαλήρου που εντόπισαν το επιχειρησιακό όχημα που χρησιμοποιούσε στην περιοχή του Κολωνού.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter