Βίντεο – σοκ από την άγρια επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια (Video)

Βίντεο – σοκ από την άγρια επίθεση των Κροατών χούλιγκαν στη Νέα Φιλαδέλφεια (Video)

Σοκάρουν τα βίντεο από την επίθεση των Κροατών χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάχες σώμα με σώμα, φωτοβολίδες και αλλά αντικείμενα που έφεραν οι Κροάτες οπαδοί μαζί τους, φτάνοντας ως την Αθήνα. Παράλληλα, θαμώνες καταστημάτων και απλός κόσμος παρακολουθεί τρομοκρατημένος όσα συμβαίνουν.

Λίγη ώρα αργότερα από τις άγριες συμπλοκές άφησε την τελευταία του πνοή ο 22χρονος Μιχάλης μετά από σοβαρά τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Ως γνωστόν, η UEFA έχει απαγορεύσει τη μετακίνηση οπαδών, αφού μία ημέρα μετά υπάρχει και το ματς του Παναθηναϊκού με τη Μαρσέιγ. Παρόλα αυτά οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ ταξίδεψαν στην Ελλάδα.

Δείτε τις εικόνες:

Λέγεται ότι βρέθηκαν στη χώρα μας περίπου 200 άτομα τα οποία έφτασαν στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς» και τραμπούκιζαν όποιον βρισκόταν στο σημείο.
Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει και να σημειωθούν επεισόδια πολύ μεγάλης έκτασης μεταξύ οπαδών της ΑΕΚ που συγκεντρώθηκαν άμεσα στο σημείο και της Ντιναμό. Πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχει ένας σοβαρά τραυματίας με αιχμηρό αντικείμενο, τον οποίο παρέλαβε το ΕΚΑΒ.

Από την ΑΕΚ διέψευσαν τις φήμες ότι προκλήθηκαν ζημιές στο γήπεδο.

Να σημειωθεί οτι οι οπαδοί της Ντιναμό είναι αδελφοποιημένοι με αυτούς του Παναθηναϊκού και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η UEFA απαγόρευσε την μετακίνηση οπαδών στα δυο παιχνίδια…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter