Viral ο πιλότος πτήσης από Σαντορίνη για Αθήνα: «Φτάσαμε 35 λεπτά νωρίτερα, αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια» (Video)

Viral ο πιλότος πτήσης από Σαντορίνη για Αθήνα: «Φτάσαμε 35 λεπτά νωρίτερα, αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια» (Video)

Viral έχει γίνει το βίντεο με το… ρεσιτάλ ενός πιλότου κατά τη διάρκεια πτήσης από τη Σαντορίνη για την Αθήνα. Ο λόγος; Ενημέρωσε τους επιβάτες για το γεγονός πως φτάνουν νωρίτερα στον προορισμό τους κατά περίπου 35-40 λεπτά αλλά με έναν… ιδιαίτερο τρόπο, προσθέτοντας, μεταξύ άλλων πως: «αυτά δε γίνονται ούτε στα παραμύθια».

Στο βίντεο λέει χαρακτηριστικά: «η προσγείωση αναμένεται περίπου σε 8 λεπτά. Δηλαδή να προσγειωνόμαστε 23:15 αντί για 23:50».

«Δηλαδή 35 λεπτά νωρίτερα. Δεν γίνονται αυτά ούτε στα παραμύθια και τα κάνουμε πραγματικότητα. Ρεκόρ, ρεκόρ σήμερα ο χρόνος», ακούγεται να λέει ο πιλότος.

«Ο καιρός είναι θαυμάσιος, με κάποιες σποραδικές μόνο νεφώσεις στην Αθήνα. Η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στο έδαφος είναι 18 βαθμούς Κελσίου. Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας στην πτήση αυτή, γι’ αυτό κι εμείς σας υποδεχόμαστε τόσο γρήγορα και τόσο υπέροχα, για να έχετε μια απολύτως τέλεια πτήση για να την ευχαριστηθείτε και να τη θυμάστε. Καλό σας βράδυ και να περνάτε καλά, ευχαριστώ πολύ», ακούγεται να λέει.

Μάλιστα, αργότερα, όταν το αεροπλάνο προσγειώθηκε, είπε: «Περιμένετε τις σκάλες για να μπορέσετε να αποβιβαστείτε. Αυτό είναι θέμα των υπηρεσιών εδάφους, δεν είναι θέμα δικό μας. Δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία αυτό. Εμείς σας φέραμε νωρίτερα. Περιμένουμε τώρα, να δούμε πότε θα έρθουν. Ελπίζουμε να έρθουν σύντομα. Ευχαριστώ».

@nikolaoskardarasΟ Θεούλης ο πιλότος το βίντεο τραβηγμένο από εμένα γυρνώντας σήμερα το βράδυ από την Σαντορίνη και τα χιλιόμετρα πραγματικά εωσότου να χαθεί το σήμα από το δορυφόρο♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Kardaras

«Το πατήσαμε λίγο παραπάνω, το σκίσαμε»

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό καθώς λίγο καιρό νωρίτερα είδε το φως της δημοσιότητας ένα παρόμοιο βίντεο, πιθανότατα με τον ίδιο πιλότο πιλότο να δίνει ρεσιτάλ σε πτήση από Σαντορίνη για Αθήνα. «Κάτι κόψαμε, για να φτάσουμε στην Αθήνα στη 1:42. Δηλαδή περίπου με κάτι λιγότερο από δύο ώρες. Καλύψαμε γύρω στα 40 λεπτά. Το είχαμε πατήσει, το είχαμε σκίσει, τι άλλο να κάνουμε; Συμβαίνουν και αυτά. Δεν είμαστε μάγοι, πιλότοι είμαστε. Πρέπει να τα φτιάξουμε, γιατί δεν παίζεις με αυτά τα πράγματα», είχε πει.

 

@georgeeeevTo pigame treno ✈️♬ sonido original – George V

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter