Viral το σπαρταριστό βίντεο ηθοποιού κατά της αστυνομικής βίας – «Ξεγυμνώνετε τον κόσμο; Να ντυθώ ή να μην ντυθώ!» (Video)

Viral το σπαρταριστό βίντεο ηθοποιού κατά της αστυνομικής βίας – «Ξεγυμνώνετε τον κόσμο; Να ντυθώ ή να μην ντυθώ!» (Video)

Με αστείρευτο χιούμορ και εμπνευσμένες ατάκες ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Θανάσης Μιχαηλίδης «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο Facebook ένα πολύ έξυπνο και σπαρταριστό αυτοσχέδιο βίντεο με τίτλο «Οι ξεβράκωτοι των Αθηνών», όπου εικονίζεται γυμνός (από τη μέση και πάνω) να καλεί στην τηλεφωνική γραμμή την αστυνομία.

Μιλώντας με βαριά «βλάχικη» προφορά, αρχικά ρωτά τον συνομιλητή του – αστυνομικό υποτίθεται- «εάν έχετε δώσει εντολή στους ΜΑΤατζήδες να μας ξεβρακώνουν όταν μας βρίσκουν στο δρόμο, γιατί τώρα μόλις βγήκα από το μπάνιο και θέλω να ξέρω, να ντυθώ ή να μην ντυθώ;»

Στη συνέχεια ρωτά αν… δέρνουν κιόλας. «Μπαίνετε και στα σπίτια και δέρνετε, άκουσα» και προσθέτει: «Αν είναι να’ ρθείτε, να με ενημερώσετε, μην και δεν είμαι σπίτι». Μάλιστα λέει πως θα έχει κλειστή την πόρτα γιατί τα ΜΑΤ ξέρουν πώς να την σπάνε για να μπούνε….

Δείτε όλο το βίντεο διάρκειας περίπου 2 λεπτών και το καλύτερο που βρίσκεται στο τέλος του, όπου αναφέρεται και στον σκηνοθέτη Δημήτρη Ινδαρέ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter