Βιρτζίνια: Στους έξι οι νεκροί στην επίθεση σε σούπερ μάρκετ

Βιρτζίνια: Στους έξι οι νεκροί στην επίθεση σε σούπερ μάρκετ

Στους έξι ανέρχονται οι νεκροί από τα πυρά ενόπλου μέσα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart στο Τσέζαπικ της πολιτείας της Βιρτζίνια. Σύμφωνα με την δημοτική αρχή, νεκρός είναι επίσης ο δράστης της επίθεσης.

Παραμένει ασαφές πόσα άτομα βρίσκονταν στο κατάστημα τη στιγμή του συμβάντος.

Μέχρι στιγμής η αστυνομία δεν έχει κάνει γνωστές λεπτομέρειες για τον δράστη, όμως μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως πρόκειται για τον διευθυντή του καταστήματος. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Λίο Κοσίνσκι είχε δηλώσει νωρίτερα πως η αστυνομία δεν γνωρίζει αν ο δράστης εργαζόταν στη Walmart.

Η Walmart ανέφερε ότι είναι σοκαρισμένη από το τραγικό συμβάν. «Προσευχόμαστε για όσους επηρεάστηκαν, την κοινότητα και τους συνεργάτες μας», δήλωσε σε ανάρτησή της. «Συνεργαζόμαστε στενά με τις αρχές και επικεντρωνόμαστε στην υποστήριξη των συνεργατών μας».

Η αστυνομία δεν έκανε επίσης σαφές αν ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε. Οι αστυνομικοί πιστεύουν πως οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα στο κατάστημα, και σταμάτησαν όταν έφτασαν στο σημείο οι αστυνομικές δυνάμεις. Ανέφεραν όμως ότι βρέθηκε ένα πτώμα βρέθηκε έξω από το κατάστημα.

Διαβάστε επίσης:

ΗΠΑ: Πυροβολισμοί μέσα σε σούπερ μάρκετ στη Βιρτζίνια – Νεκροί και τραυματίες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter