Βιτριόλι – Ηράκλειο: Στο «μικροσκόπιο» το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς η 38χρονη που παραμένει άφαντη

Βιτριόλι – Ηράκλειο: Στο «μικροσκόπιο» το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς η 38χρονη που παραμένει άφαντη
Φωτογραφία: Cretapost.gr

Συγκλονίζει η υπόθεση της επίθεσης μίας 38χρονης με καυστικό υγρό – βιτριόλι στο Ηράκλειο Κρήτης κατά του εν διαστάσει συζύγου της. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η αστυνομία φέρεται να εξετάζει το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς στην πράξη της η 38χρονη η οποία, παρότι διέρρεε πως θα παραδοθεί, τελικά παραμένει άφαντη λέγοντας πως απειλείται η ζωή της.

Δείτε επίσης: Βιτριόλι – Ηράκλειο: Διαψεύδει την 38χρονη ο πατέρας της – «Ψέματα για τις απειλές, δεν δικαιολογείται» (Video)

Όλα αυτά τη στιγμή που ο 36χρονος έχει διακομιστεί στο Θριάσιο στην Αθήνα με σοβαρά εγκαύματα και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να είχε συνεργούς η 38χρονη και συγκεκριμένα αμέσως μετά την πράξη της φέρεται να την περίμενε ένα αυτοκίνητο που την παρέλαβε.

Καταγγελία Κούγια

«Υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας προστατεύει την 38χρονη»

Τη Δευτέρα, ο Αλέξης Κούγιας, μιλώντας στο Mega υποστήριξε πως η 38χρονη «έχει γελοιοποιήσει την αστυνομία της Κρήτης» και έκανε λόγο για μία σκληρή γυναίκα που προέρχεται από ισχυρή οικογένεια.

«Η οικογένεια (σ.σ. του 36χρονου) μου μετέφερε ορισμένα πράγματα. Έχουμε την πρωτοφανή περίπτωση μίας γυναίκας να έχει γελοιοποιήσει όλη την αστυνομία της Κρήτης, να βγαίνει στα κανάλια και να μιλάει με την άνεση και να περιγράφει με πόσα λίγα χρήματα αγόρασε την ουσία που πήγε να σκοτώσει τον άνθρωπο. Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι είναι γόνος πολύ ισχυρής οικονομικά οικογένειας και συγχρόνως έχω πληροφορηθεί ότι είναι μία σκληρή γυναίκα, που της έχει αφαιρεθεί η επιμέλεια των παιδιών της από τον προηγούμενο σύζυγο», είπε επίσης.

Επίσης, σημείωσε: «Η οικογένεια υποστηρίζει ότι υπάρχει υψηλόβαθμο στέλεχος της αστυνομίας που προστατεύει την 38χρονη. Συγχρόνως, έχουμε πληροφορηθεί ότι τη συγκεκριμένη γυναίκα, μόλις έκανε την απόπειρα ανθρωποκτονίας, την παρέλαβε αυτοκίνητο, την οποία την περίμενε. Αυτό μπορεί να προκύψει και από τις κάμερες ασφαλείας».

Διαψεύδει την 38χρονη ο πατέρας της

Σαφείς αποστάσεις από την 38χρονη κόρη του, η οποία επιτέθηκε με καυστικό οξύ – βιτριόλι στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, πήρε ο ίδιος της ο πατέρας μιλώντας στο Open.

Δείτε επίσης: Βιτριόλι – Ηράκλειο: Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην 38χρονη – Παραμένει εξαφανισμένη (Video)

«Λέει ψέματα για τις απειλές, δεν δικαιολογείται η πράξη» τονίζει και συνεχίζει: «Δεν δικαιολογείται η πράξη της και σε καμία περίπτωση δεν παίρνω το μέρος της», είπε μιλώντας στο Open.

Όπως τόνισε: «δεν την είχε πειράξει, δεν την είχε δείρει, δεν την απειλούσε, δεν της είχε κάνει τίποτα. Η κόρη μου λέει ψέματα. Προσπαθεί να δικαιολογήσει τη βλακεία που έκανε».

Μάλιστα, σημείωσε πως: «δεν υπήρχε κανένας λόγος για να οδηγηθεί στην πράξη αυτή» ενώ πρόσθεσε πως: «ο 36χρονος ήθελε να χωρίσουν, δεν την ήθελε άλλο».

Αξίζει να υπογραμμιστεί πως η 38χρονη γυναίκα, σε δήλωσή της είχε υποστηρίξει πως είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας τονίζοντας πως έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του 36χρονου.

Ποινική δίωξη

Ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, άσκησε ο εισαγγελέας Ηρακλείου κατά της 38χρονης που αναζητείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος του 36χρονου εν διαστάσει συζύγου της. Την ίδια στιγμή που ο 36χρονος νοσηλεύεται στο Θριάσιο με εγκαύματα δευτέρου βαθμού και κινδυνεύει να χάσει το μάτι του. Όλα αυτά, μετά τον ισχυρισμό του συνηγόρου του 36χρονου, Αλέξη Κούγια, ο οποίος υποστήριξε ότι η 38χρονη έχει «κάλυψη» από υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ.

Δείτε επίσης: Βιτριόλι – Ηράκλειο: Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος – «Υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ προστατεύει την 38χρονη» (Video)

Κινδυνεύει να χάσει το μάτι του ο 36χρονος

Όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν ο 36χρονος συναντήθηκε με την 38χρονη σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου. Εκεί η 38χρονη του πέταξε καυστικό υγρό που προκάλεσε εγκαύματα στο πρόσωπο και στον λαιμό του 36χρονου ο οποίος διακομίστηκε στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Θριάσιο. Εκεί οι γιατροί δίνουν αγώνα για να σώσουν το μάτι του και την όρασή του ενώ έχει εγκαύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου του, στο τράχηλο και στον θώρακα, αλλά και στα χέρια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter